Datum: 23-09-2020 - 11:00
12
aug
'20
Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk op een 'Nieuw Noordwijk' speelkleed en badlaken.
Geschreven door PIXIT Ontwerpstudio

PIXIT ontwerpactie 'Win jouw eigen mondkapje'.

Je kan nu jouw eigen ontworpen mondkapje winnen bij PIXIT Ontwerpstudio uit Noordwijkerhout. Alles kan en is mogelijk! Van tekst, patroon, tekening of foto. Giel Beelen draagt ook het mondkapje van PIXIT Ontwerpstudio, Pater Moeskroen kwam met een nieuwe single ‘Mondkapje’ uit en kwam in de studio een ontwerp maken. Inmiddels is mondkapje met de NS al overal geweest. Tijd voor een eigen mondkapje...

Download de tekening van mondkapje 1 of mondkapje 3 en maak een ontwerp.

SPELREGELS
– Download de afbeelding: klik hier voor model 1 en klik hier voor model 3 en ontwerp jouw mondkapje, het mondkapje volledig naar wens worden ingekleurd. Wil jij liever op een andere creatieve manier jouw mondkapje ontwerpen? Dat kan! Als het voor ons maar duidelijk is hoe het kapje eruit moet komen te zien.
– Stuur jouw ontwerp vóór 31 augustus 2020 in per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in het onderwerp ‘Ontwerpwedstrijd mondkapje’. In de mail graag ook even je voor- en achternaam en leeftijd vermelden en eventuele extra opmerkingen of instructies over je ontwerp.
– De winnaars ontvangen zijn/haar mondkapje met het winnende ontwerp.
– De 5 winnende ontwerpen maken wij bekend via onze Social Media kanalen en je ontvangt van ons persoonlijk bericht voor 31-08-2020, ook zal het mondkapje opgenomen worden bij ons in de collectie en jouw naam krijgen!
– De vierde t/m tiende plaats winnen 50% korting op hun eigen ontworpen mondkapje.
– Alle deelnemers krijgen een korting van 10% van hun mondkapjes bestelling. Deze kortingscode krijg je na 31-08-2020 via de mail.
– Je kan zoveel ontwerpen insturen als je wilt.
– Door mee te doen geef je PIXIT Ontwerpstudio toestemming om jouw ontwerp te gebruiken voor eventuele nieuwe collecties en productie.

De mondkapjes en voorbeelden vind je op: https://www.pixit.nl/webshop/mondkapjes

Foto's PIXIT Ontwerpstudio.