Datum: 28-05-2023 - 05:06
12
aug
'20
Voetbalwedstrijd VVSB in de 3e divisie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stefan vd Burg
Foto's Redactie BON

VVSB scoort negen keer in oefenwedstrijd tegen Foreholte.

VVSB heeft de oefenwedstrijd bij Foreholte ruimschoots weten te winnen. Aanvankelijk bleef de score nog laag, maar vanaf het einde van de eerste helft begon deze op te lopen. Voor de pauze werd het 0-3. Na de break kwam de eindstand terecht op 0-9. In het begin van de wedstrijd bleef tweedeklasser Foreholte fanatiek verdedigen rondom de eigen speelhelft wat VVSB bemoeilijkte om goede aanvallen te produceren...

Gevaar was er wel vanuit de hoekschoppen, echter werd tot driemaal toe het net niet gevonden. Aan de andere kant kreeg Foreholte een enorme kans vanuit het niets. Oud-VVSB’er Sten Admiraal poeierde de bal van ver op de paal. Vlak voor de rust werd de ban gebroken door Mo el Osrouti. De handige aanvaller van VVSB omspeelde 3/4 man en schoot raak.

Nog voor het rustsignaal voerde Hugo ter Hedde en Matthieu van den Assem de score op naar 0-3. Na de rust werd de score alweer snel opgevoerd. Peter Verhoeve en opnieuw El Osrouti zorgde voor de 0-5 stand. Na een uur bracht trainer Richard Plug nog diverse nieuwe spelers in, waarna het tempo in de wedstrijd nogmaals werd opgevoerd.

Een kwartier voor tijd zorgde Frans van Niel voor het halve dozijn treffers. Hierna zorgde een Foreholte verdediger met een ongelukkige kopbal voor de 0-7. Spits Bert Steltenpool kon natuurlijk niet achterblijven en zorgde vlak voor tijd voor de 8e en 9e treffer van de avond. De 0-10 zat er nog wel in, maar de laatste kans van de wedstrijd werd om zeep geholpen.

Zaterdag oefent VVSB verder en gaat het op bezoek bij vv Katwijk. Zoals eerder al vermeld mogen er vanwege de corona-maatregelen geen toeschouwers van VVSB bij aanwezig zijn.

Foreholte – VVSB 0-9: 43. El Osrouti 0-1, 45. Ter Hedde 0-2, 45. Van den Assem 0-3, 50. Verhoeve 0-4, 55. El Osrouti 0-5, 72. Van Niel 0-6, 75. e.d. 0-7, 88. Steltenpool 0-8, 89. Steltenpool 0-9.

VVSB: Jansen (46. Valk); Fecunda, De Vlugt (60. Onyeike, 82. De Vlugt), Verhoeve, Demon (60. Zschusschen), Knapp (60. Vijlbrief); Spijkstra (60. Rauws), Ter Hedde (60. Bakker), Van Niel; El Osrouti, Van den Assem (60. Steltenpool).

Tekst: Stefan van den Burg