Datum: 26-09-2020 - 04:54
11
aug
'20
Expositie schilderijen in Munnekeweij in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Bewoners Munnekeweij exposeren kunstwerken in eigen huis. (foto's)

Dinsdag 11 augustus heeft na de coronastop weer een opening plaatsgevonden van een nieuwe expositie van schilderijen in de gang van Munnekeweij. De schilderijen zijn vervaardigd door vier bewoners van het woonzorgcentrum en zij exposeren dus in eigen huis aan de Via Antiqua. Iedere woensdagmiddag komen dames bijeen in de huiskamer om hun hobby uit te oefenen, onder begeleiding...

van activiteitenbegeleidster Renee Wolbrink nemen o.a. de dames Weijers, Broekhuizen, van Dam en Theunissen de kwast ter hand om de mooiste kunstwerken te maken. De expositie bestaat uit verschillende schilderen met de onderwerpen: Dikke Dames, Bloemen en Vakken. De bewoners zijn heel tevreden en trots op het resultaat en daarom deze expositie, iedereen is welkom om deze schilderijen te aanschouwen.

U kunt de kunstwerken de komende weken tijdens kantoortijden bekijken en bewonderen, in de gang van Woonzorgcentrum Munnekeweij aan de Via Antiqua. Wel zijn de geldende coronamaatregelen van kracht, u kunt bij de ingang van de receptie deze regels tot u nemen.

Foto's BON.