Datum: 23-09-2020 - 10:43
04
aug
'20
Activiteiten in het programma van 'de Kletskop'. in Noordwijkerhout.
Geschreven door Werkgroep de Kletskop

'De Kletskop' denkt aan u.

Het afgelopen seizoen is half om half verlopen en gelukkig hebben wij in de eerste helft weer vele leuke activiteiten kunnen aanbieden en was de belangstelling ook groot en waren de bezoekers veelal enthousiast! Daarna hebben ook wij op het advies van het RVIM onze agenda stil gelegd en wachten wij net als iedereen weer op de nieuwe coronaproof-mogelijkheden voor het voortzetten...

van onze aangepaste activiteiten van het nieuwe seizoen. Zodra wij onze nieuwe Agenda kunnen presenteren leest u meer hier over in het Zevenblad! Tot die tijd willen wij iedereen ontzettend bedanken voor de gezellige aanwezigheid in het afgelopen jaar en wensen wij iedereen een hele fijne en gezonde zomer toe en natuurlijk hopen we straks ook weer volop bijeen te komen volgens het nieuwe protocol waarin iedereen zich weer comfortabel in mag voelen. 

Om onze wachttijd nuttig te besteden willen wij vragen wanneer u belangstelling hebt om weer deel te nemen alvast uw naam, adres, tel. nr. en evt. e-mail adres door te geven aan ons bestuur via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zo kunnen wij u tot de aanvang van het nieuwe seizoen op tijd bereiken, ook voor evt. andere leuke aandacht om de Corona-tijd te overbruggen.

Tot gauw weer allemaal.
Team De Kletskop