Datum: 26-09-2020 - 04:03
03
aug
'20
Flexible Human Services en De Paardekooper Group voor komende 3 jaar de hoofdsponsors van VVSB in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Flexible Human Services en De Paardekooper Group voor komende 3 jaar de hoofdsponsors van VVSB.

Onlangs zijn de nieuwe contracten ondertekend waarbij de bedrijven Flexible Human Services en De Paardekooper Group, voor de komende drie jaren als hoofdsponsor verbonden zijn aan de voetbalclub VVSB. Flexible Human Services is al langere tijd als hoofdsponsor verbonden aan VVSB en de club is zeer verheugd met de verlenging van het sponsorcontract. Al 18 jaar is....

Flexible Human Services partner in internationale arbeidsbemiddeling en in de loop van de jaren is er een professionele organisatie neergezet met dagelijks ruim 2000 uitzendkrachten aan het werk bij meer dan 150 bedrijven. Grondlegger Nico Geerlings erkent het belang van VVSB als echte dorpsclub en hij onderschrijft dat met de verlenging van het contract (Ondertekening door Nathalie Geerlings (FHS), foto boven met Rob Mossel - VVSB) .

De Paardekooper Group is wereldwijd actief in verpakkingen en is de laatst jaren flink gegroeid door overnames van bekende bedrijven, zoals Van der Windt, Van der Gugten en Broekhof. Door de overname van Broekhof heeft het bedrijf ook direct een band met Noordwijkerhout en VVSB.

Met Lyanne Paardekooper (foto onder met Simon Laros - VVSB) staat inmiddels de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Lyanne is op zich geen grote voetbalfan, maar staat zeker achter de samenwerking met VVSB en ze heeft beloofd om zo nu en dan ook zelf een thuiswedstrijd van VVSB te bezoeken. Zeker als straks het vernieuwde sportcomplex een feit is!

Foto's PR.