Datum: 04-02-2023 - 16:56
Aanbiedingen met (weekend)voordeel op de
BON-actiepagina, klik hier. (nieuw Slagerij Klein)

 

02
aug
'20
De Praktijk biedt nu ook Oefentherapie / Mensendieck in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

De Praktijk biedt nu ook Oefentherapie-Mensendieck.

Met trots delen wij mee dat per 1 augustus 2020 bij De Praktijk een nieuwe kracht, Bart Duivenvoorden in dienst is getreden. Bart heeft zijn opleiding oefentherapie-mensendieck succesvol afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. Naast zijn werkzaamheden bij De Praktijk is Bart de vaste verzorger van de zaterdagselectie van VVSB...

en werkt hij drie dagen per week als buurtsportcoach voor de gemeente Noordwijk. 

Bart gaat per augustus werken in Optisport de Schelft en Sportcentrum The Right Move in Noordwijkerhout op de woensdag en vrijdag. Bart zal zich tijdens de behandelingen richten op het verbeteren van uw klachten en daarnaast aandacht besteden aan uw gewoontes op gebied van beweging en houding. Om uw klacht uiteindelijk te verhelpen of verminderen, dient u zich bewust te worden van uw huidige gewoontes en hoe deze gewoontes kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen en de instandhouding van klachten.

Een oefentherapeut kijkt dus niet alleen naar de klacht zelf, maar vooral naar waar de klacht vandaan komt. Een voordeel van deze aanpak is dat de oorzaak van de klacht structureel wordt aangepakt. Middels deze aanpak krijgt u meer grip op uw eigen houding en bewegen in het dagelijks leven en bent u beter in staat om het nieuwe gezonde beweeggedrag te kunnen volhouden in de toekomst.

Onze therapeuten stellen samen met de patiënten het meest gunstige behandelplan op, met indien nodig, de inzet van meerdere disciplines en therapeuten. Bart past als oefentherapeut-mensendieck prima in ons team door zijn holistische benadering. Afspraken bij Bart kunnen gemaakt worden via 071-3640000.