Datum: 06-08-2020 - 21:15
01
aug
'20
George Vink wint 4e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´ in Noordwijkerhout. (update foto's tonknuppelen)
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout

Het grootste Tonknuppelevenement van het land!

Zo konden we vorig jaar ons evenement nog aankondigen, dit jaar ziet het er helaas anders uit. We kunnen gezien de huidige situatie met het coronavirus als Oranjevereniging geen evenementen, zoals we die met zijn allen gewend zijn, organiseren. Dat is natuurlijk erg spijtig maar we hebben in ieder geval wel een alternatief plan bedacht, zodat we de het enthousiasme en de spirit...

van de Oranjefeesten in stand houden voor betere tijden.

Wij zijn als Oranjevereniging natuurlijk ook niet doof of stom en pikken diverse geluiden op van trouwe tonknuppelaars dat zij, in kleine groepen en op eigen terrein toch in een kleinere (en daardoor veiligere) setting willen tonknuppelen op woensdag 9 september.

Alhoewel dit geheel voor eigen verantwoordelijkheid is willen wij als Oranjevereniging Noordwijkerhout deze enthousiastelingen ondersteunen met tonnen en knuppels. Deze kunnen wij tegen vergoeding beschikbaar stellen.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient men een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het aantal deelnemers en het aantal tonnen wat men zou willen hebben. aan de hand daarvan kunnen we een aantal knuppels vaststellen en zorgen dat de materialen op een vast moment en plaats afgehaald kunnen worden.

Let wel wij als Oranjevereniging dragen geen enkele verantwoordelijk voor deze activiteiten en willen alle deelnemers en organisatoren met klem verzoeken om bij de activiteiten de RIVM maatregelen te respecteren en toe te passen.

Foto´s editie 2019 BON.