Datum: 27-10-2021 - 00:14
30
jul
'20
Veel trouwe deelnemers bij 'Virtuele Strandlopen' in Noordwijk.
Geschreven door Commissie Strandlopen van NOVO

Veel trouwe deelnemers bij 'Virtuele Strandlopen'.

Veel trouwe deelnemers aan de StarBalm Strandlopen hebben dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om “virtueel” een eigen loop van 2, 4 of 8 kilometer te volbrengen en hiervan een foto als bewijs toe te sturen. De commissie krijgt enthousiaste reacties en heeft inmiddels al een keur aan creatieve foto’s ontvangen. De virtuele strandloop is het alternatief dat de Commissie Strandlopen van NOVO...

kan aanbieden, omdat de reguliere 10 lopen op donderdagavond niet door konden gaan. Deelnemers kunnen zich hiervoor schrijven op de website www.strandlopen.nl tegen betaling van een bijdrage van € 3,50. Hiervoor publiceert de organisatie een foto van de individuele loop op Facebook en op de Website, zodat iedereen kan zien dat er ondanks Corona toch gepresteerd kan worden.

Het spreekt het meeste aan als de loop wordt gedaan in een shirt van een van de vorige strandlopen. Deelname is nog mogelijk tot en met 13 augustus a.s. Op deze manier kan iedere enthousiaste strandloper het plezier van de zomerse lopen toch delen met andere lopers.
Helaas is het organisatorisch niet mogelijk om een eenmalige Strandloop te verzorgen. Het is heel moeilijk om een grote groep mensen met de nu geldende protocollen te beheersen.

Bovendien gaat daarbij de gezellige en ontspannen sfeer, die zo kenmerkend is voor de Noordwijkse Strandlopen, helemaal verloren. De commissie kijkt nu al uit naar de mijlpaal van de 50e Strandloop in 2021 en hoopt van harte dat die sfeer dan weer volledig aanwezig kan zijn.