Datum: 27-09-2023 - 23:04
30
jul
'20
Einde van leuke en sportieve 'Spring op je Fietsmaand' in de gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Sportbedrijf Noordwijk
Foto's Redactie BON

Einde van leuke en sportieve 'Spring op je Fietsmaand' in de gemeente Noordwijk.

De 'Spring op je Fietsmaand' zit er bijna op. Het Sportbedrijf Noordwijk organiseerde in juli voor de 2e keer de ‘Spring op je Fietsmaand’ voor de hele gemeente Noordwijk. Deze maand heeft maar weer eens benadrukt hoe leuk, fijn en gezondheid het is om te fietsen in deze mooie omgeving. Wethouder Sjaak van den Berg heeft de aftrap gedaan op de Doorgeef-fiets. Vervolgens hebben Nelie v/s Slot (vakdocent Hoffenne)...

Annemarie v/d Sar (Edwin v/d Sar Foundation), Piet Groen (Zilverenkruis Toerfietsclub) en Arjan v/d Akker (Voorzitter NOV) op de fiets gereden. De peuters hebben tijdens de loopfietsclinic heuveltjes genomen, geslalomd, gestopt voor het verkeerslicht en voorval veel plezier gehad! Er zijn verschillende speeltuinen en de crossbaan bezocht tijdens de Speeltuinen fietstocht.

De Hoffenne school heeft nog extra aandacht gegeven aan het fietsen en verkeersveiligheid door de ANWB Streetwise dag. De maand is afgesloten met een fiets versiertocht. De winnares van de woordzoeker uit de fietskrant, Isabel, heeft een mooi cadeaupakket in ontvangst genomen. Het was een leuke maand. Blijf vooral lekker fietsen!

Foto boven PR.