Datum: 06-08-2020 - 21:20
29
jul
'20
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Familieberichten '50-jarig huwelijk Gerard en Corrie Kromhout'.

In een nieuw familieberichten-item op Blik Op Noordwijkerhout, willen we na meerdere verzoeken graag aandacht gaan besteden aan bruidsparen die 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten...

We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar.  Voor de tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.

Gerard en Corrie Kromhout 50 jaar getrouwd > 29 juli 1970 - 2020.

Gerard was destijds uitsmijter bij Café van der Geest en toen Corrie op "stap" ging, sloeg daar de vonk over. Hij voetbalde toen best fanatiek (met alles wat daarbij hoorde) en moest toen kiezen tussen de voetbalkantine en Corrie. Gelukkig heeft hij toen de juiste keuze gemaakt, want vandaag zijn ze 50 jaar heel gelukkig getrouwd.

Van de Parallelweg, naar de Schoolstraat en door naar de Sperwerkroft waar ze nu wonen. Er kwamen 4 dochters om op te voeden en dat viel niet altijd mee. Gerard was jarenlang vrachtwagenchauffeur, daarna nog heel wat jaartjes buschauffeur en uiteindelijk geëindigd als taxichauffeur voor zijn kinderen en kleinkinderen.

Corrie heeft jaren bij de bank gewerkt en was altijd voor iedereen aan het zorgen. Als de kinderen op vakantie waren geweest en ze kwamen thuis (al was het midden in de nacht) dan kreeg je altijd eerst een soepje en een stuk vers gegrilde kip voordat je naar huis mocht. Wie er ook op visite kwam, je kon altijd aanschuiven en er was (is nog steeds) altijd voor ieder iets lekkers.

De gezelligste vakanties vinden zij de campingvakanties met zoveel mogelijk kinderen en kleinkinderen op visite. Het is ze nooit teveel, want naast hun 4 eigen meiden hebben ze inmiddels 9 kleinkinderen en weten ze sinds kort zelfs dat ze overgrootvader en moeder gaan worden. Het kan allemaal niet op voor ze en niets is hen te gek.

Afgelopen zondag hebben de kinderen met elkaar een geheel coronaproof feest voor hun ouders georganiseerd. Daar kwam veel bij kijken, maar gelukkig is dit met elkaar een super mooie dag geworden. Een dag begonnen met een fotosessie van Marc van der Molen, lunch met de hele familie (kinderen en kleinkinderen), daarna 3 sessies genodigden waarbij rekening is gehouden met de hapjes en de 1,5 meter.

Na iedere sessie is steeds met elkaar alles schoongemaakt voor de volgende groep en dat verliep gesmeerd. De dag is afgesloten met een barbecue voor de eigen familie. Hapjes gedurende de hele dag en de complete barbecue inclusief kok waren geheel verzorgd door Jeff Duivenvoorden van Jeffs van Vliet Catering.

Gerard en Corrie hebben tot nu toe 50 hele mooie jaren met elkaar beleefd waar zij met heel veel mooie herinneringen op terug kunnen kijken. Wij wensen hen nog heel veel mooie en gelukkige jaren in goede gezondheid toe.

Kinderen en kleinkinderen.

Foto's PR.