Datum: 28-09-2023 - 00:42
29
jul
'20
Buurtsportcoaches komen met beweegtips en challenges in Noordwijkerhout en Noordwijk.
Geschreven door Buurtsportcoach Noordwijk/Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Buurtsportcoaches i.s.m. de Bas van de Goor Foundation organiseren Wandel Challenge.

Van 9 september tot 14 november organiseren de Buurtsportcoaches van Sportbedrijf Noordwijk i.s.m. de Bas van de Goor Foundation de Wandel Challenge Gemeente Noordwijk. Wekelijks wordt er gewandeld met mensen met diabetes. Op woensdag van 10.00 uur tot 11.00 uur vanaf sporthal De Duinwetering in Noordwijk en op donderdag van 10.00 uur tot 11.00 uur vanaf Gezondheidscentrum Noordwijkerhout in Noordwijkerhout...

Op zaterdag 14 november (Wereld Diabetes Dag) wordt de Wandel Challenge feestelijk afgesloten. De wandelingen zijn ook toegankelijk voor personen zonder diabetes. Op een laagdrempelige manier wordt gewerkt aan de gezondheid. Om mee te doen moet je zelfstandig 10 minuten aaneengesloten kunnen wandelen.

Wij houden rekening met uw wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Deelname is gratis. Voor uw en onze gezondheid houden wij ons aan de RIVM richtlijnen en wandelen op 1,5 meter afstand van elkaar.

Wilt u meedoen? Meld u dan aan via www.nationalediabeteschallenge.nl. Kent u iemand met diabetes? Geef het door! Wilt u informatie of in gesprek gaan met de Buurtsportcoaches, neem dan contact op met het Sportloket (06-17446473) of via het contactformulier op onze website (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).