Datum: 06-08-2020 - 21:29
27
jul
'20
Moedertje Groen organiseert: avontuurlijke, educatieve belevingstocht voor jong (10+) en oud(ers) in het AWD. in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk..
Geschreven door Moedertje Groen

Moedertje Groen organiseert: avontuurlijke, educatieve belevingstocht voor jong (10+) en oud(ers) in het AWD.

Wil je mee op avontuur? Zondag 2 augustus en zondag 16 augustus organiseert het team van Moedertje Groen, Tessa Yanover, een avontuurlijke, educatieve belevingstocht met picknick in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Onder leiding van een natuurgids en boswachter zul je een reis maken door de natuur zoals natuurvolkeren dat deden en al miljoenen jaren doen....

Het beloofd een avontuurlijke beleving voor jong(10+) en oud(ers) te worden. Wil je meer leren over de duinen en haar bewoners? Het team van Moedertje Groen neemt jullie graag mee naar een ‘andere’ wereld, waar we oog in oog met deze natuur zullen komen. Door observatie, speuren en sporen leren we het landschap spelenderwijs kennen en herontdekken we onze zintuigen.

Met diverse bewustzijnsoefeningen helpen we je terug in verbinding te komen met de natuur om je heen, waardoor je voor een dag één wordt met het landschap en de dieren die hier wonen. Een ontspannende tocht vol mogelijkheden, prachtige uitzichten, picknicken en gewoon genieten. Beleef het zelf.

Start: 10:00 uur – 15:00 uur (incl. pauzes) (aanvang 9:45 uur).

Verzamelen: Het Broodthuis bij afrit Langevelderslag.

Meenemen: Lunch, makkelijk zittende kleding, in laagjes, aangepast aan het weer. Wandelschoenen die goed zitten, een notitieboekje + pen. Een tas om je proviand in op te slaan en water.

Optioneel: camera (want smartphones zijn niet toegestaan- behalve voor noodgevallen).

Prijzen: inclusief begeleiding ervaren en gediplomeerde gidsen, uitleg, oefeningen en entree duinen.

Expeditie neutraal: € 31,50 voor volwassenen – € 19,50 voor kinderen (tot 18+).

All inclusive: € 44,50 voor volwassenen – € 31,00 voor kinderen (tot 18+).

Inclusief: entree duinen, sapje, flesje water, vers belegde biologische desem broodjes (2), (h)eerlijke chocolade en fruit. (de broodjes zullen vers worden bereid en belegd voor vertrek) Deelnemers van deze excursie krijgen na afloop 10% korting op hun consumptie.

Inschrijven via deze link (opent mijn contactformulier). Vergeet niet naast uw naam en e-mailadres naam van het activiteit, het aantal personen met leeftijden+ 06 nummer te melden. Je inschrijving is rond bij een bevestiging via e-mail met algemene voorwaarde, let dus goed op dat je e-mail adres klopt.

Luchtfoto AWD > BON.