Datum: 15-08-2020 - 19:07
23
jul
'20
St. Jeanne d’Arc gaat 10 september van start met een 'Majorette en Twirl G-team' in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

St. Jeanne d’Arc gaat 10 september van start met een 'Majorette en Twirl G-team'.

Bij St. Jeanne d'Arc vinden ze het belangrijk dat alle kinderen plezier in de sport kunnen beleven, samen kunnen spelen, mee kunnen doen in de maatschappij en binnen hun eigen mogelijkheden kunnen functioneren. Speciaal voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar, richten wij een nieuw 'Majorette en Twirl G-team' op. Afhankelijk van de mate van beperking en fysieke gesteldheid kan hiervan worden afgeweken...

*Doelgroep*
Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar met een beperking. De beperking kan geestelijk en/of lichamelijk van aard zijn. Kinderen die speciaal onderwijs volgen kunnen ook in aanmerking komen voor dit nieuwe team.

*Optredens*
Het doel is niet om op het hoogste niveau te Twirlen. Maar showuitvoering te geven tijdens verenigingsactiviteiten, En diverse activiteiten in de regio. Ook zal er 2x per jaar een uitvoering voor familie en vrienden worden gegeven.

*Trainster*
Romy Laterveer (gediplomeerd VIG-MZ niveau 3). Tijdens elke les zal er een extra gediplomeerd vrijwilliger aanwezig zijn.

*Training*
Donderdag van 16:30 tot 17:30 uur. De lessen worden gegeven in De Parade, Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra de Winter 0651730939 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.