Datum: 15-08-2020 - 18:57
21
jul
'20
Politie zoekt getuigen bij met voorval 10-jarig meisje in Noordwijkerhout.
Geschreven door Politiebericht

Politie zoekt getuigen bij voorval met 10-jarig meisje.

Op donderdag 16 juli, omstreeks 17.20 uur fietste een 10-jarig meisje over de Kerkstraat in Noordwijkerhout in de richting van de 's-Gravendamseweg. Toen zij de Pilarenlaan gepasseerd was, ongeveer ter hoogte van het paadje naar de Parnassialaan, werd haar bagagedrager vastgepakt door een andere fietser. Toen dit meisje wegreed werd zij vervolgens uitgescholden door deze man...

Wij zijn op zoek naar getuigen van dit voorval, dat zult u begrijpen, want het meisje was door dit voorval erg overstuur! Met name zijn we op zoek naar een vrouw die ingehaald werd door het 10 jarige meisje.

Deze vrouw heeft het voorval mogelijk gezien van dichtbij. Deze getuige droeg een blauwe spijkerbroek met een donkere jas. De vrouw was blank en had donker haar. Zij reed op een donkere damesfiets met donkere fietstassen.

Het meisje van 10 reed op een zwarte opoefiets met een mandje voorop en had een wit shirt aan met een groene broek.

Mocht u nog niet benaderd zijn en bij kunnen dragen aan het achterhalen van de fietser horen we graag van u! U kunt bellen naar de politie via 0900-8844. Dit voorval heeft als kenmerk 2020209949.