Datum: 02-10-2022 - 08:45
18
jul
'20
Geslaagde zomerbingo met vele prijzen bij Café van der Geest in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Geslaagde zomerbingo met vele prijzen bij Café van der Geest. (foto's)

Er was plek voor 75 bingo-deelnemers, en die plaatsen waren in no-time vergeven. In een dus uitverkocht Café van der Geest werd er zaterdagavond een gezellige zomerbingo gespeeld. Dirk Deurmat en Jeroen Damen, geen onbekenden in het Noordwijkerhoutse, namen de presentatie voor hun rekening. Vele prijzen werden weggeven, van prachtige hoofdprijzen tot heel veel potten 'helaas-pindakaas' en alles wat er tussen zat...

Er werden vijf rondes gespeeld en elke ronde had een mooie hoofdprijs. Een barbecue-pakket voor 15 personen, een groot zwembad, dinerbon, fust bier en een 32 Inch smart-TV waren de prijzen waar om gespeeld werd. Daarnaast werden de tafelnummers, de stoelnummers en de telefoonnummers van alle deelnemers ingezet om prijzen weg te geven. 

De televisie ging uiteindelijk naar Mirella, de vriendin van presentator Jeroen Damen..... Hij kon dus een nieuwe televisie achterop de fiets mee naar huis nemen. Ondanks alle coronamaatregelen en regels werd het een zeer geslaagde gezellige zomerbingo-avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Foto’s: Wendy Weijers.