Datum: 15-08-2020 - 18:16
17
jul
'20
De Regenboog neemt na 45 jaar afscheid van Heleen Siebelt-Wassenaar in Noordwijkerhout.
Geschreven door Regenboogschool

De Regenboog neemt na 45 jaar afscheid van Heleen Siebelt-Wassenaar.

Eén jaar na de oprichting van de school, kwam Heleen als leerkracht op de Regenboog werken. Dat beviel zo goed dat zij er nooit meer is weggegaan. Maar na 45 jaar is toch de tijd gekomen om afscheid te nemen en te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Er zullen heel wat Noordwijkerhoutse kinderen zijn die bij Heleen in de groep hebben gezeten! Vanwege de coronamaatregelen werd het afscheid verspreid...

over meerdere momenten. Heleen is bij alle stamgroepen langs geweest om ieder kind gedag te zeggen. Elke groep had een activiteit voorbereid en zo kon Heleen genieten van liedjes, toneelstukjes, gedichtjes en nog veel meer.

Op donderdagavond was er een afscheidsreceptie waarbij het team van de Regenboog en oud-collega’s aanwezig waren. Voormalig directeur en mede-oprichter van de school, Bert Voorn, hield een mooie toespraak waarin veel historische feiten waren verwerkt.

Ook Patrick Went, de directeur-bestuurder van stichting Openbaar Onderwijs Duin- en Bollenstreek, sprak Heleen toe. Hij benadrukte vooral hoe bijzonder het is dat Heleen 45 jaar voor de klas heeft gestaan.

Op de laatste schooldag nam Heleen afscheid van haar eigen groep en daarmee kwam er een einde aan de reeks van afscheidsmomenten.

Foto PR.