Datum: 06-12-2021 - 00:27

   

13
jul
'20
Burgemeester Wendy Verkleij bezoekt zomerse weekmarkt in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Burgemeester Wendy Verkleij bezoekt zomerse weekmarkt in Noordwijkerhout. (foto's)

Het coronavirus heeft er tot nu toe voor gezorgd dat alle leuke en druk bezochte lente- en zomeractiviteiten, waaronder die van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV), voor dit jaar zijn afgelast. De NOV is regelmatig in overleg met de gemeente Noordwijk en samen bekijken ze wat men kan doen voor de Noordwijk(erhout)se ondernemers is deze voor hen moeilijke tijd van de corona....

De gemeente Noordwijk heeft daarom onlangs toestemming gegeven om de huidige weekmarkt (onlangs al uitgebreid met drie kramen) tijdelijk deze zomer uit te breiden met 10 kramen voor in de maanden juli en augustus (8 maandagen) van 11.00 tot 16.00 uur.

Deze kramen mogen dan wel alleen bezet worden door ondernemers uit de gemeente Noordwijk. Op deze manier wil de gemeente de plaatselijke ondernemers de mogelijkheid bieden om inkomsten te genereren. U kunt contact opnemen met de NOV voor meer informatie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Burgemeester Wendy Verkleij bezocht maandag 13 juli onder zonnige omstandigheden de zomerse weekmarkt, met de uitbreiding van kramen rondom de Witte kerk, Havenstraat en het Marktplein. De burgemeester sprak op de markt met kraamhouders en bezoekers van de markt.

Toeristen zijn ondanks de coronatijd gelukkig ook weer aanwezig in ons dorp om hun vakantie te vieren. Het merendeel van de bezoekers komen op dit moment wel uit Duitsland en de burgemeester sprak nog wel met een echtpaar uit Barcelona die bij hun dochter in Noordwijkerhout op bezoek zijn.

Foto's BON.