Datum: 15-08-2020 - 19:01
11
jul
'20
Nieuwe aanwinst Dick van der Poel bij De Praktijk in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Nieuwe aanwinst Dick van der Poel bij De Praktijk in Noordwijkerhout.

Met trots willen wij mededelen dat per 1 juli 2020 De Praktijk een nieuwe kracht, Dick van der Poel in dienst hebben. Dick behaalde zijn fysiotherapie diploma reeds in 1989 en heeft sindsdien geruime tijd in Zwitserland en Cambodja gewerkt en gewoond als zelfstandig fysiotherapeut en acupuncturist. Dick is een rasechte Noordwijkerhouter en was voorheen al actief bij plaatselijke voetbalvereniging VVSB...

Door de jaren heen heeft Dick zich gespecialiseerd in manuele therapie (vlgs Marsman), sportfysiotherapie en dry needling. Sinds 2004 mag hij zich ook acupuncturist noemen. Dick zijn manier van behandelen past precies binnen de holistische benader- en behandelwijze van De Praktijk.

Dick gaat per juli werken in The Right Move in Noordwijkerhout. Op deze locatie zullen ook andere therapeuten van De Praktijk werkzaam zijn. Onze therapeuten stellen samen met de patiënten het meest gunstige behandelplan op, met indien nodig, de inzet van meerdere disciplines en therapeuten.

Dick past prima in ons team door zijn holistische benadering en manueel therapeutische technieken en acupunctuur opleiding. Afspraken bij Dick kunnen gemaakt worden via 06- 82706332 en 071-3640000.

De Praktijk is in Noordwijkerhout actief in Optisport de Schelft, Sportcentrum The Right Move en de Kerkstraat.