Datum: 06-08-2020 - 21:21
31
jul
'20
Indoor Speeltuin KidsZoo op Gravendam in Noordwijkerhout failliet verklaard.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Indoor Speeltuin KidsZoo op Gravendam failliet verklaard. (Update: per 1 augustus gesloten, mogelijke doorstart)

Nieuwsitem BON 9-7-2020: De rechtbank heeft op dinsdag 7 juli het bedrijf KidsZoo BV op Bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout failliet verklaard. In 2010 kwamen twee Noordwijkerhoutse initiatiefnemers met het idee voor de start van een Indoor speeltuin in Noordwijkerhout. Na een concurrentiestrijd destijds met andere initiatiefnemers, lukte het ze toch...

om hun plannen voor de 'Indoor Speeltuin KidsZoo' door te zetten. In maart 2011 werd 'Indoor Speeltuin KidsZoo' op de Pletterij geopend en een jaar later gaven beide heren in een kranteninterview aan, dat de speeltuin als een trein liep en het in de hele regio toen al een flinke bekendheid genoot.

Bijna tien jaar lang timmerde KidsZoo in o.a. (sociale) media flink aan de weg, maar uiteindelijk bleek men het toch niet bedrijfsmatig te kunnen volhouden en zorgde voor het faillissement van deze week. 

De eigenaar van KidsZoo en curator Mr. Vlasveld uit Leiden waren beide niet bereikbaar voor commentaar. Volgens het faillissement-dossier werkte er tussen 10 en 19 werknemers (fulltime/parttime) en is er nog geen informatie over een eventuele doorstart. De website is nog wel online.

Update 30-7-2020 Nieuwsbericht Facebook KidsZoo:
Helaas sluiten wij per 1 augustus onze deuren door het uitgesproken faillissement op 7 juli 2020. We hopen dat dit tijdelijk is. De onderhandelingen voor een doorstart zijn nog in volle gang. Voor diegenen met een jaarkaart, een 10-rittenkaart (kaart heeft geen einddatum) of vrijkaartjes wordt geprobeerd een oplossing te vinden zodanig dat zij te zijner tijd bij de doorstarter, dus op dezelfde locatie, naar binnen kunnen. Hou de website dus in de gaten. We vinden het zeer spijtig dat we even dicht moeten maar verwelkomen jullie graag weer zodra het kan! Sorry voor het ongemak.

Namens Leo de Leeuw, alle medewerkers en directie.