Datum: 09-12-2021 - 04:19

   

09
jul
'20
Dierenhoeve en Kinderopvang De Palmboom organiseren ook deze zomervakantie weer samen 'Boerderijkids dagen'.
Geschreven door De Dierenhoeve & Kinderopvang De Palmboom

Dierenhoeve en Kinderopvang De Palmboom organiseren ook deze zomervakantie weer samen 'Boerderijkids dagen'.

Wat gaan de Kinderboerderij De Dierenhoeve en Kinderopvang De Palmboom uit De Zilk doen op 'Boerderijkids dagen' ? Samen met de kinderen gaan we allerlei boerderijwerkzaamheden uitvoeren, het voeren en verzorgen van dieren maar uiteraard ook het schoonmaken van dierenverblijven. Daarnaast worden er diverse knutselactiviteiten georganiseerd....

Gedurende de dag zijn er verschillende momenten waarbij de kinderen vrij kunnen spelen.

Voor wie is het?
'Boerderijkids dagen' zijn voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar oud. Er kunnen maximaal 10 kinderen per dag deelnemen.

Wat kost het?
De kosten zijn € 17,50 per kind, per dag.

Wanneer is het?
We organiseren Boerderijkids op drie woensdagen van 10.00 tot 15:00 uur in de zomervakantie. De data’s zijn: 22 juli, 29 juli en 5 augustus 2020

Waar is het?
Zorg - en kinderboerderij de Dierenhoeve in Noordwijkerhout.

Wat moet je meenemen?
Trek kleding aan die vies mag worden, waar je lekker in kunt bewegen en werken op de boerderij. Neem je laarzen of oude schoenen mee. Alle kinderen krijgen een overall in bruikleen, zo zijn de kinderen voor ons goed herkenbaar, stem dus je kledingkeuze af op het dragen van een overall.

Meer informatie en aanmelden
De eerste 10 aanmeldingen per Boerderijkids dag mogen komen. Meerdere keren komen kan alleen indien er een plekje beschikbaar is op meerdere dagen. Slechts één dag van je opgegeven dagen kan je geselecteerd worden op basis van snelle inschrijving, zodat zoveel mogelijk kinderen de kans hebben om deel te nemen.

Je hoort uiterlijk 10 dagen voor de betreffende dag of je kan deelnemen of dat er helaas geen plekje beschikbaar is. Ga snel naar www.boerderijkids.nl om je aan te melden!

Foto's PR.