06
jul
'20
Toneelworkshop bij toneelvereniging ODI in Noordwijkerhout.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

Toneelworkshop bij toneelvereniging ODI.

Eind juli 2020 start toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout weer met een workshop toneelspelen. De cursus wordt gegeven op 4 dinsdagavonden. ODI is blij dat het nu weer kan, maar natuurlijk worden de corona-maatregelen nageleefd en geldt 1,5 meter afstand. De workshop is bedoeld voor mensen die het leuk zouden vinden om wat met toneel te gaan doen. Leuk dus wanneer je zin hebt om te acteren maar nog niet precies weet wat je allemaal in je hebt...

Ook mogen de leden zelf aansluiten natuurlijk. Door middel van kleine opdrachten gaan we deze workshop werken met verschillende speelstijlen en improvisatie oefeningen. Op 4 augustus komt er een professionele stemcoach.

Deze avond staat geheel in het teken van o.a. stemgebruik, articulatie, warming up adviezen, veilig fluisteren etc. Leuke oefeningen doen en natuurlijk het plezier in het acteren! Uiteindelijk hoopt ODI natuurlijk een aantal nieuwe acteurs over te houden aan deze leuke workshop.

ODI zoekt nog nieuwe acteurs, decorbouwers, grimeurs en handjes achter de schermen. Dus heb je zin in een leuke hobby, bij ODI kun je je talenten op allerlei vlakken laten zien.

Deze workshop zal gegeven worden in het ODI-honk in De Schelft in Noordwijkerhout door Jeroen Kortekaas en Rosanne Hogewoning. De stemcoach is niemand minder dan Marie-Christine Op den Kelder.

De workshop zal plaatsvinden op de dinsdagavonden: 28 juli, 4, 11 en 18 augustus, van 20:00 uur tot 22:00 uur. Inloop en koffie vanaf 19:45 uur. De kosten voor deze cursus bedragen 40 euro inclusief koffie of thee. Iedereen vanaf 15 jaar is welkom. Het minimumaantal deelnemers is 6 en het maximumaantal is 14. Opgeven en informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toneelvereniging ODI.