Datum: 26-03-2023 - 14:32
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

05
jul
'20
Open dag op officiële trouwlocatie Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed Tespelduyn
Foto's Redactie BON

Open dag op officiële trouwlocatie Landgoed Tespelduyn.

Op zondag 12 juli zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom op Landgoed Tespelduyn. Van 10.00 tot 16.00 uur vinden rondleidingen plaats en er kan kennis gemaakt worden met de officiële trouwlocatie die er deze dag op haar trouwbest uitziet. Wandel door de sprookjesachtige Trouwtuin of geniet van de serre met uniek uitzicht op het park. Alle diner- en feestruimtes zijn in trouwsferen ingericht...

 

“Op een dag waarbij je aanstaande bruidsparen laat zien dat ze aan het juiste adres zijn voor de mooiste dag van hun leven moet je trouwen dan ook centraal stellen. Wij hebben écht alle mogelijkheden voor een complete huwelijksdag op maat.

Dat doen wij niet alleen, maar in samenwerking met onze partners zodat je niet alleen kunt kennismaken met trouwambtenaren, maar ook met een bruidsfotograaf, DJ, bloemarrangementen, prachtige bruidstaarten en de mooiste decoraties van Suzanne’s Feestshop”, stellen eventmanagers Heleen Plas & Kirsten van Iterson.

“Er vinden op deze zondag geen feesten en partijen plaats zodat wij kunnen laten zien specialist voor huwelijken te zijn. De aanstaande bruidsparen kunnen geheel vrijblijvend langskomen en genieten van de ons kenmerkende gastvrijheid. Wij laten heerlijke amuses proeven en proosten op het aanstaande huwelijk”.

“De oprechte persoonlijke aanpak van Landgoed Tespelduyn wordt enorm gewaardeerd” aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Uit feedback van eerdere open dagen blijkt dat de bezoekers zich op Landgoed Tespelduyn oprecht welkom voelen en het enorm waarderen dat wij de open dag er niet zo maar even bij doen. Inmiddels zijn er honderden huwelijken voltrokken op Tespelduyn en worden wij door bruidsparen uitstekend beoordeeld.

Bij de eerste kennismaking zijn wij vaak nog vreemden van elkaar, maar in het vervolgtraject tot en met de huwelijksdag worden wij vaak vrienden voor het leven met de bruidsparen. Veel van hen komen jaarlijks op hun trouwdag bij ons lunchen of dineren en dat is altijd een feest der herkenning.”

“Graag brengen wij ook onze unieke winactie onder de aandacht”, aldus Heleen en Kirsten. “Bruidsparen maken kans op een fantastische prijs indien zij hun huwelijk voor 1 september 2020 definitief bij ons boeken. Dit betreft een compleet verzorgde Vesper- & Bries Experience.

Deze experience bestaat uit een romantische overnachting bij Vesper Hotel in Noordwijk aan Zee, geheel verzorgd 4-gangen diner met wijnarrangement, champagne-ontbijt, een Cabana bij Bries Noordwijk en een Hot ’n Cold Fruits de Mer lunch met drankjes”.

Zoals altijd is het op Tespelduyn kosteloos parkeren en de Open Dag is gratis toegankelijk.

Landgoed Tespelduyn, Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout.

Telefoon: 0252-241336, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. > www.tespelduyn.nl 

Foto Tespelduyn.