Datum: 06-08-2020 - 20:26
04
jul
'20
Eindelijk weer Keiebijters-disco voor cliënten Raamwerk in Noordwijkerhout! (foto's)
Geschreven door CV De Keiebijters / Raamwerk

Eindelijk weer Keiebijters-disco voor cliënten Raamwerk! (foto's)

Vlak voor carnaval was de laatste keer dat de disco voor de cliënten van het Raamwerk georganiseerd werd door vrijwilligers van de Keiebijters, daarna veranderde het coronavirus alles. Vele activiteiten in werk- en vrijetijdsbesteding moesten noodgedwongen stopgezet worden. Met de versoepeling van maatregelen, hebben medewerkers van Dagbesteding Raamwerk en leden van de Keiebijters gezamenlijk een plan bedacht...

waarbij de cliënten en hun begeleiders in kleine groepen de disco kunnen bezoeken. Bijkomende voordeel is dat het Raamwerk de afgelopen maanden benut heeft om heeft om de ruimte achter de Waterjuffers te verfraaien. Dankzij het goede weer op twee vrijdagen werden in deze tuin vier blokken disco gedraaid.

De bezoekers konden hun verzoekjes weer indienen bij de DJ en zoals vanouds klonk een mix van hits van toen en nu weer door de fraaie, vernieuwde tuin. Uiteraard ontbrak een carnavalskraker niet en werd de rolstoel-polonaise in ere hersteld op de fraai aangelegde tuinpaden. Kortom weer (bijna) ouderwets gezellig voor cliënten, hun begeleiders en de gezamenlijke organisatie!

Foto's PR.