Datum: 18-01-2022 - 18:30
03
jul
'20
KNZB kiest Carola van Hunnik Zwemvereniging Noordwijkerhout tot 'Vrijwilliger van het Jaar'.
Geschreven door Zwemvereniging Noordwijkerhout

KNZB kiest Carola van Hunnik Zwemvereniging Noordwijkerhout tot 'Vrijwilliger van het Jaar'.

In januari 2020 kwam het verzoek van de KNZB (de Nederlandse Zwembond) bij de zwemvereniging om een vrijwilliger aan te dragen voor de benoeming van 'Vrijwilliger van het Jaar'. Lang hoefden wij hier als bestuur niet over na te denken. Dat moest natuurlijk Carola van Hunnik worden. In februari van dit jaar werd ze ook al door de gemeente Noordwijk gekozen tot 'Vrijwilliger van het Jaar'....

Tijdens de Algemene Leden Vergadering die in eerste instantie plaats zou vinden op zaterdag 18 april, zou de 'Vrijwilliger van het Jaar' bekend gemaakt worden. Ook hier gooide het coronavirus de planning in de war. De ALV werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. Uiteindelijk werd er besloten om de ALV in digitale vorm plaats te laten vinden op donderdag 2 juli.

Carola en het bestuur van ZV Noordwijkerhout kregen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan deze online vergadering. Vol spanning wachtten wij af. En wachten moesten we zeker, want pas na ruim 2 uur kwam het punt aanbod waar de digitale uitreiking van de onderscheidingen plaats vond.

En wat was het een verrassing. Carola is door het bestuur van de KNZB verkozen tot 'Vrijwilliger van het Jaar'! Wat een enorme eer. Er zal binnenkort een afspraak gemaakt worden door de KNZB om de onderscheiding ook daadwerkelijk aan Carola te overhandigen. Wij, als ZV Noordwijkerhout zijn blij met en trots op Carola!

We hopen dat ze zich nog vele jaren met veel plezier voor de vereniging zal inzetten. Voor meer informatie over de ZVN kunt u kijken op de website van de Zwemvereniging Noordwijkerhout

Foto's PR.