Datum: 10-07-2020 - 18:49
28
jun
'20
'10 jaar Blik Op Noordwijkerhout' trekt meer bezoekers dan ooit. (10 best bekeken nieuwsitems in 10 jaar BON) in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'10 jaar Blik Op Noordwijkerhout' trekt meer bezoekers dan ooit. (10 best bekeken nieuwsitems in 10 jaar BON).

Op maandag 28 juni 2010 werd het eerste item geplaatst op het nieuwe nieuwsmedium van Noordwijkerhout en De Zilk, de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout. BON mocht op die eerste dag '42 bezoekers' verwelkomen en die aantallen liepen gelukkig al snel op. Tien jaar lang konden we u melden dat de bezoekersaantallen ieder jaar weer hoger waren en vanaf 2015 komen we al flink over het miljoen bezoekers per jaar uit....

Het is natuurlijk voor de redactie van Blik Op Noordwijkerhout heel fijn om te zien dat onze nieuwswebsite in een duidelijke behoefte voorziet. Met veel plezier houden wij de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (en ook daarbuiten) op veel verschillende gebieden op de hoogte over de nieuwsfeiten en het wel en wee in ons mooie dorpje. 

Ondanks de ook toenemende concurrentie in het medialandschap liet 2019 toch een flinke plus van 28% in onze bezoekersaantallen zien. Het jaar 2020 laat in de eerste 6 maanden nu al zien dat het een bijzonder jaar gaat worden, daarbij speelt de coronatijd wel een belangrijke rol in het nieuws van heden ten dage. Maar de cijfers in het jubileumjaar van BON laten al vanaf 1 januari een hele grote stijging zien in de bezoekersaantallen van meer dan 40%.

Natuurlijk gaan we het komende jaar als redactie van BON geregeld stil staan bij ons 10-jarig jubileum, maar ook al het andere nieuws blijven we zoals altijd zo snel en compleet mogelijk plaatsen op Blik Op Noordwijkerhout. Dus heeft u als organisatie, vereniging of gewoon als particulier informatie die u in een nieuwsbericht wilt delen, laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 10 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terug zien bij bedrijven die al als adverteerder aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoek.

Op dit moment mogen we iedere maand meer dan 40.000 'unieke gebruikers' verwelkomen. Het inwoneraantal van Noordwijkerhout en De Zilk is rond de 17.000 en daarmee laten de ‘unieke gebruikers’ zien, dat er ook veel van buiten ons dorp gekeken wordt naar het nieuws van, voor en over Noordwijkerhout en De Zilk (en een beetje Noordwijk). Natuurlijk komt daarvan het belangrijkste deel uit de Duin- en Bollenstreek. 

Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Top 10 best bekeken nieuwsitems in 10 jaar nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout!

1 -  2016  >
Motorclub Satudarah bewijst laatste eer aan Noordwijkerhouts clublid Jack. (foto's + filmpje) (25.402 kliks)

2 -  2020  > 
Meer dan 800 reacties bij inschrijving (sluit 29 juni) voor 30 sociale huurwoningen. (drone-foto's)

3 -  2017  > Grote woningbrand op de Vlashoven. (foto's)

4 -  2019  > 
Stem 'Chateau Meiland' in laatste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring verkiezing 2019. 

5 -  2019  > 
Noordwijkerhouters helpen verhuizen en zijn aanwezig bij opening van 'Chateau Meiland'. 

6 -  2018  >
Definitieve verkiezingsuitslag nieuwe gemeente Noordwijk. (foto's)

7 -  2018  > Storm raast over Nederland en zorgt ook voor flinke schade in Noordwijkerhout. (foto's)

8 -  2013  >
14-jarig meisje uit Noordwijkerhout vermist. (update meisje terecht)

9 -  2017  >
Stoffelijk overschot aangetroffen in weiland achter Sancta-terrein. (foto's)

10 - 2018 >
Een zonnig en smakelijk Noordwijkerhout Culinair 2018. (foto's)