Datum: 26-10-2021 - 22:55
27
jun
'20
Blijf deze zomer plakken in Noordwijkerhout!
Geschreven door NOV

Blijf deze zomer plakken in Noordwijkerhout!

Een heleboel mensen blijven dit jaar thuis, genietend van strand, tuin, balkon, en terrasjes in eigen land. We maken er met z’n allen het beste van. In Noordwijkerhout is dat niet moeilijk. Terrasjes in overvloed, een gezellig winkelbestand en natuurlijk het strand en water vlakbij! Er is alles om een leuke vakantie te hebben. Het enige waar we geen invloed op hebben, is het weer. Hopelijk laat het zonnetje ons niet in de steek...

Omdat we als lokale winkeliers blij zijn met onze klanten en om iedereen een extraatje te geven in deze vakantie, geven we in de maanden juli en augustus DUBBELE noffies. Bovendien trekken we elke week uit de ingeleverde noffieboekjes een winnaar. Die krijgt een zomers gevulde strandtas. Dat betekent 8 weken lang een blij gezicht. Zet daarom vooral uw adresgegevens op het boekje waarmee u betaalt.

Volg ons op Facebook op de pagina Heel Noordwijkerhout plakt. Daar worden alle prijswinnaars bekend gemaakt. Iedereen een mooie en vooral zonnige vakantie. Hou rekening met elkaar, en bewaar afstand. Alleen fysiek natuurlijk, want verder blijven we met elkaar verbonden!!

De Noffie-commissie van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging