Datum: 21-09-2020 - 18:13
24
jun
'20
Arie van den Burg wint 'Nico Duivenvoorden toernooi' van Biljartvereniging Puyckendam in Noordwijkerhout.
Geschreven door Biljartvereniging Puyckendam

Arie van den Burg wint 'Nico Duivenvoorden toernooi' van Biljartvereniging Puyckendam.

Op de dinsdagen 9, 16 en 23 juni 2020 is voor de 23e keer het 'Nico Duivenvoorden toernooi' gespeeld. De voorronden werden gespeeld op 9 en 16 juni. De 6 winnaars van de poules en de twee beste verliezers gingen door naar de finale op dinsdagmiddag 23 juni. Piet Broekhof won nipt van Leo Broekhof, Arie van den Burg won ruim van Leo de Groot, Ton Schoorlemmer had een makkie aan Ad Deutekom...

en Hans Post kon in de laatste kwartfinale geen vuist maken tegen Joop Broekhof. In de halve finale moest Joop in Ton zijn meerdere erkennen en in de andere partij liet Piet het in de laatste beurten afweten en ging Arie door naar de finale. De strijd om de 3e plaats werd gewonnen door Piet Broekhof.

In de finale was Arie van den Burg te sterk voor Ton Schoorlemmer en wist Arie voor de 3e keer 1e te worden in het officieuze clubkampioenschap. Er werd zoals alle jaren fanatiek gestreden om dit kampioenschap. Het was weer een gezellig toernooi dat traditiegetrouw werd afgesloten met een heerlijke Hollandse nieuwe.

Foto PR.