18
jun
'20
Komend weekend 's Gravendamseweg afgesloten wegens werkzaamheden in Voorhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Komend weekend 's Gravendamseweg afgesloten wegens werkzaamheden in Voorhout.

De provincie Zuid-Holland, het Hoogheemraadschap van Rijnland en de gemeente Teylingen werken samen aan het verbeteren van de kruising Bergamolaan en de ’s Gravendamseweg (N443) in Voorhout. De kruising wordt anders ingericht, omdat de huidige kruising als verkeersonveilig wordt beschouwd door slechte zichtlijnen bij het afslaan. De werkzaamheden zijn op maandag 20 april 2020 van start gegaan...

In verband met asfalteringswerkzaamheden ter hoogte van de Bergamolaan in Voorhout is de ’s-Gravendamseweg (N443), van vrijdag 19 juni 20:00 uur tot maandag 22 juni 06:00 uur, afgesloten voor het verkeer vanuit en naar Noordwijkerhout/Noordwijk (wel toegankelijk voor fietsers). Vanaf maandag 22 juni 06:00 uur zijn dan alle wegen weer beschikbaar.

Aangezien de asfalteringswerkzaamheden uiterst weersgevoelig zijn, is het mogelijk dat de werkzaamheden uitlopen. Om die reden is het weekend van 26 juni als reserveweekend ingepland. Men hoopt echter dit weekend niet te hoeven benutten.  

Ter plaatse worden verkeersmaatregelen genomen en verkeer zal via een omleidingsroute worden omgeleid. Alle omleidingen en afsluitingen worden met bebording aangegeven en waar nodig worden verkeerslichten/verkeersregelaars ingezet om het verkeer te regelen.

De buslijn 57 volgt gedurende de weekendafsluiting een tijdelijke omleidingsroute. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van Arriva.

Bron en foto Gemeente Teylingen.