Datum: 31-03-2023 - 17:26
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

16
jun
'20
Lintjesregen in de gemeente Noordwijk: Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk .
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Vrijdag 3 juli officiële uitreiking van de 7 Koninklijke Onderscheidingen in de Oude Jeroenskerk.

Burgemeester Wendy Verkleij heeft afgelopen 24 april zeven personen die dit jaar een Koninklijke Onderscheiding krijgen, via de telefoon persoonlijk op de hoogte gesteld van hun benoeming en haar felicitaties overgebracht. De aanpassing van de lintjesregen in Noordwijk was een gevolg van de maatregelen die genomen zijn in verband met de huidige coronacrisis. Toen werd ook al duidelijk dat de feestelijke uitreiking van de lintjes...

op een later tijdstip dit jaar zou plaatsvinden. Tijdens het zoom-persgesprek van dinsdagmiddag 16 juni maakte burgemeester Wendy Verkleij de datum van vrijdag 3 juli bekend, waarop de officiële en feestelijke uitreiking van de zeven lintjes alsnog gehouden wordt.

De lintjesregen vindt plaats in de Oude Jeroenskerk van Noordwijk-Binnen. Per 1 juli wordt de corona-maatregel versoepeld waarbij er bijeenkomsten binnenhuis gehouden mogen worden van 30 mensen nu tot aan 100 mensen op die datum, dat wordt dus toch nog wel even puzzelen voor de gemeente wie daarbij aanwezig mogen zijn.

In de fotogalerij ziet u de foto's van de gemeente van de overhandiging op 24 april van bloemen en taart bij de gedecoreerden thuis.