Datum: 11-07-2020 - 19:33
10
jun
'20
Extra coronamaatregelen Regiotaxi Holland Rijnland.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Extra coronamaatregelen Regiotaxi Holland Rijnland.

Boven op het nieuwe protocol Veilig Zorgvervoer neemt de Regiotaxi Holland Rijnland aanvullende maatregelen. Noodzakelijk om het vervoer met de regiotaxi de komende tijd voor iedereen veilig, verantwoord en op tijd te kunnen uitvoeren. Corona-besmettingen voorkomen blijft topprioriteit. Alle sectoren beschrijven hoe zij dat doen. Wat ze daarvoor in stelling brengen. Ook de partijen die het zorgvervoer regelen...

 

Protocol voor veilig zorgvervoer
Het nieuwe protocol Veilig Zorgvervoer staan de maatregelen waaraan het zorgvervoer de komende tijd moet voldoen. Dus ook de bekende Regiotaxi Holland Rijnland waarvan veel mensen in de gemeente Noordwijk gebruik maken. Je vindt het protocol hier.

Aanvullende maatregelen regiotaxi
Boven op dat protocol treft de Regiotaxi Holland Rijnland nog een paar aanvullende maatregelen. Noodzakelijk om het vervoer de komende tijd voor iedereen veilig, verantwoord en op tijd te kunnen uitvoeren.

De belangrijkste maatregelen zijn:
* De vooraanmeldtijd om uw rit te bestellen is tijdelijk verhoogd naar twee uur.
* In de taxi dient u een mondkapje te dragen. U dient hier zelf voor te zorgen.
* Scootmobielen worden tijdelijk niet vervoerd.

Als je reserveert hou er dan rekening mee dat deze maatregelen zijn getroffen. Doe mee. Elke reiziger word uiteraard ook aan de telefoon en door de chauffeurs geïnformeerd. Nu je geïnformeerd bent kun je meteen boeken.

Website Regiotaxi Holland-Rijnland