Datum: 11-07-2020 - 18:40
07
jun
'20
Doe mee met Virtuele Strandlopen.
Geschreven door StarBalm Strandlopen

Doe mee met Virtuele Strandlopen.

Het is niet mogelijk om de StarBalm Strandlopen daadwerkelijk te organiseren. Vanwege de coronacrisis mogen er tot 1 september a.s. geen evenementen plaatsvinden. De Commissie Strandlopen van NOVO vindt het ontzettend jammer dat deze traditie, die al 49 jaar bestaat, hierdoor wordt onderbroken. Daarom zullen we op een van de 1e donderdagen van september, als de regels het toelaten, een eenmalige loop organiseren. Details worden in augustus a.s. bekend gemaakt...

Daarnaast wordt iedereen uitgenodigd om, als alternatief, mee te doen met een virtuele loop. Dat houdt in dat iedereen zelf een afstand loopt van 2, 4 of 8 kilometer, net als bij de echte strandlopen. Doe dat bij voorkeur in een shirt van een van de vorige strandlopen.

Stuur vervolgens een foto van je loop naar ons zodat we via Facebook en Website iedereen kunnen laten zien dat er ondanks Corona toch gepresteerd kan worden. Kijk op de website van www.strandlopen.nl hoe dat moet worden gedaan.

De loop moet worden gehouden in de periode die gelijk is aan de gezamenlijke strandlopen, namelijk tussen 11 juni en 15 augustus 2020. Op deze manier kan iedere enthousiaste strandloper het plezier van de zomerse lopen delen.

Deelnemers kunnen zich hiervoor schrijven op de website www.strandlopen.nl tegen betaling van een bijdrage van € 3,50. De Commissie Strandlopen hoopt dat de Website wordt gevuld met heel veel vrolijke foto’s. Als herinnering ontvangt elke deelnemer aan deze “virtuele strandlopen” een vaantje.