Datum: 09-07-2020 - 09:59
05
jun
'20
'Meetup@Noordwijk' een leuke plek om mensen online te leren kennen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

'Meetup@Noordwijk' een leuke plek om mensen online te leren kennen.

Het blijft leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Soms is dat om een interesse te delen, maar soms ook om een vriendschap op te bouwen. Nu kan dat ook via Meetup Online. Een online platform om mensen uit je omgeving te spreken en te leren kennen. Mensen ontmoet je door het gesprek aan te gaan. Dit heeft Meetup@Noordwijk het afgelopen jaar gerealiseerd door maandelijks met succes een pubquiz in Noordwijk te organiseren....

Er kwamen veel verschillende mensen op af en er zijn leuke contacten gelegd. Bij Meetup@Noordwijk ontmoet je mensen door mee te doen met een activiteit of gewoon door een praatje te maken tijdens een afterworkborrel. In deze tijd is het ook fijn om mensen online te ontmoeten en te leren kennen. Om die reden hebben we ook een Meetup Online platform bedacht. In deze bijzondere tijd is het niet altijd makkelijk om elkaar te ontmoeten.

De plekken waar je normaal gesproken even binnenliep zijn gesloten, of bepaalde activiteiten zijn voorlopig stopgezet. Wij snappen dat je het contact soms mist. Want zeg nou zelf, samen nieuwe dingen ondernemen maakt het toch net iets leuker. Er zijn gelukkig nog genoeg mogelijkheden om elkaar even te spreken, een interesse te delen, of om een leuke ‘coronaproofactiviteit’ te bedenken.

Bij Meetup Online kun je bijvoorbeeld een oproep plaatsen om met een aantal mensen een prachtige wandeling te maken door de natuur. Of wat dacht je van een virtuele tour door een interessant museum en daarna door te praten over wat jullie samen hebben gezien. Het is een fijne manier om toch mensen te ontmoeten in een tijd waarin mensen life zien wat lastiger is. Het blijft natuurlijk spannend, contact leggen met mensen die je niet kent.

Een beetje zenuwen horen er helemaal bij. Bij Meetup Online kun je eerst online het gesprek aangaan met mensen die dezelfde interesse hebben of met mensen van ongeveer dezelfde leeftijd. Op die manier kun je alvast een beetje aftasten of het klikt, voordat je eventueel persoonlijk met elkaar afspreekt. Persoonlijk contact of een leuk idee voor een activiteit: bij Meetup Online is dat mogelijk.

Hoe werkt het? Lijkt het je leuk om mensen te leren kennen op Meetup Online? Lees dan op de website www.meetupnoordwijk.nl in de uitleg verder over hoe Meetup Online werkt. Als iets niet helemaal duidelijk is, kun je kijken bij de veelgestelde vragen. Hier staan veel vragen beantwoord. Mocht je er niet uitkomen, stuur gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..