Datum: 13-08-2022 - 02:23
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
30
me
'20
NoVaTo nieuws: vanaf 3 juni weer open en expositie ’75 jaar bevrijding’ de hele zomer nog te bekijken in Noordwijkerhout.
Geschreven door NoVaTo

NoVaTo nieuws: vanaf 3 juni weer open en expositie ’75 jaar bevrijding’ de hele zomer nog te bekijken.

Vanaf woensdag 3 juni gaan onze deuren van Noordwijkerhout Van Toen in de Zeestraat weer open voor bezoekers. Zoals u weet is deze expositieruimte van NoVaTo niet zo heel erg groot. Daarom kunnen er maar 4 a 5 mensen tegelijkertijd binnen zijn in verband met de coronamaatregelen. De suppoosten houden dit in de gaten. Het kan dus zijn dat u de ruimte gesloten vindt. Komt u dan alstublieft op later tijdstip terug...

Wij kunnen alleen gezonde bezoekers binnen laten. Houdt u daarom rekening met het volgende.
• Heeft u nu corona?
• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid (ook door hooikoorts), niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 37,8 graden Celsius)?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

Indien op één van deze vragen het antwoord ’ja’ is, dan verzoek wij u uw bezoek uit te stellen. Omdat handhygiëne een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, vragen wij u bij betreden van de expositieruimte uw handen te desinfecteren.

Nog wat extra aanwijzingen:
• hou zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van onze vrijwilligers en andere bezoekers
• volg de aanwijzingen van onze suppoosten op
• kom met maximaal twee mensen tegelijk
• bij voorkeur betalingen per pin
• gebruik het toilet alleen in uiterste noodzaak

Over het algemeen is het niet druk in de expositieruimte. Wanneer het toch wat drukker wordt, kan onze suppoost u vragen om ruimte te maken voor anderen. Wij hopen op uw begrip hiervoor!

Expositie ’75 jaar bevrijding’
Wij vonden het de moeite waard om toch onze expositie over de bevrijding in 1945 te laten zien. U kunt kijken naar foto’s en aanplakbiljetten van de voetbalwedstrijd tussen VVSB en de Canadezen en de bevrijdingsfeesten in augustus 1945. Verder ziet u een verzameling boeken over de Tweede Wereldoorlog. Er draait continue een film over de Hongerwinter. Terwijl u de expositie bekijkt luistert u naar de stem van Vera Lynn. De expositie is de hele zomer te bezoeken bij NoVaTo in de Zeestraat.

Foto boven NoVaTo - bevrijdingsfeest op het Marktplein in Noordwijkerhout.