Datum: 23-01-2022 - 10:19

30
me
'20
De toekomstvisie voor Noordwijk, digitaal platform goed gevuld met prachtige visies voor Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

De toekomstvisie voor Noordwijk, digitaal platform goed gevuld met prachtige visies.

Noordwijk is trots op haar bollenvelden, duinen en strand. In de luwte van de Randstad is het aangenaam wonen, werken en recreëren. Het is niet vanzelfsprekend dat dit voor de volgende generaties zo blijft. Hoe gaan we om met de veranderingen die op ons afkomen? Om deze vraag te beantwoorden, maken we een visie op de toekomst van Noordwijk. De Noordwijkse samenleving, bestaande uit de kernen...

Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout en De Zilk, kenmerkt zich door ondernemerszin, een bloeiend verenigingsleven en grote betrokkenheid. Juist daarom vragen wij u om mee te denken over de toekomst. Wat betekent fijn wonen, werken en leven in Noordwijk voor u? Wat vindt u belangrijk? Wat kan beter? Of wat moet juist blijven zoals het is?

Inmiddels zijn 18 teams aan de slag! Tijdens de drukbezochte startbijeenkomst zijn de 150 deelnemers van start gegaan met hun eigen visie. Van alle visies maken we uiteindelijk samen één Toekomstvisie voor Noordwijk.

Digitaal verder
Door het coronavirus zijn we digitaal verder gegaan met de toekomstvisie voor Noordwijk. Het digitale platform is al goed gevuld met alle prachtige visies. Waarvoor veel dank! We willen iedereen dan ook graag uitnodigen om de visies te bekijken en te reageren. Zo helpt ieder elkaar om de visies zo sterk mogelijk te maken.

Alle visies zijn hier te bekijken, hier kunt u ook reageren op de visies.

Webinar 17 juni > 19:30 – 21:00 uur.
Op woensdag 17 juni, gaan we het gesprek aan in een webinar. Met wethouder Sjaak van den Berg en presentator Gert van ’t Hof bespreken we thema’s uit alle visies. Daar horen we graag uw inbreng. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan het webinar. Dat kan gewoon vanuit huis. Het webinar is voor iedereen toegankelijk. Meer informatie over deelname aan het webinar volgt nog.