Datum: 01-02-2023 - 11:12
29
me
'20
Onbekenden vernielen herdenkingsplaats overleden vriend op het Bavo-terrein.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Onbekenden vernielen herdenkingsplaats overleden vriend op het Bavo-terrein.

Afgelopen zaterdagavond heeft er, na nu bekend is geworden, een persoonlijk drama voorgedaan op het Bavo-terrein. Een 24-jarige Noordwijker is daar onwel geworden en hij is ondanks de grote inzet van politie, ambulance en een medisch arts via een lifeliner helaas overleden. Een grote schok voor de familie en vrienden van de jonge Noordwijker. De vrienden hadden als eerbetoon de afgelopen dagen een herdenkingsplaats ingericht op het Bavo-terrein...

waar het drama zich afgelopen zaterdag heeft afgespeeld. Vandaag bezocht één de vrienden de duidelijk herkenbare herdenkingsplaats en tot haar afschuw zag ze dat deze door onbekenden was vernield. Opnieuw een grote schok voor de vrienden en nu vragen zij en de familie zich af waarom iemand zoiets doet.

De vrienden en familie gaven via de sociale media het volgende bericht af:
"Helaas is onze goede vriend overleden, wat een hele grote klap voor ons geweest is. Nu hebben wij een plek waar we hem kunnen herdenken waar alles gebeurd is. Vanochtend is de crematie geweest en ik wilde nog een keer terug naar de plek en helaas trof ik alles gesloopt aan. Er lag een briefje bij 'sorry dat we het hebben stuk gemaakt' nu zouden wij en de familie heel graag willen weten wie dit gedaan hebben!!! Zouden de daders zich willen melden. Dit doe je gewoon niet!!!". 

Mocht iemand informatie willen delen over het gebeuren dan kan men zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan geven wij dat door aan de familie.