Datum: 06-12-2021 - 01:23

   

29
me
'20
Online omzien bij Palliam in Noordwijkerhout, Noordwijk en De Zilk..
Geschreven door Palliam

Online omzien bij Palliam.

Dat je als buren, familie of vrienden een beetje op elkaar let en van elkaar weet wat er speelt lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het niet. Juist in deze tijd kan je behoefte hebben aan een korte ontmoeting met iemand die je iets nieuws vertelt over een onderwerp dat je na aan het hart ligt. Om je op te laden met nieuwe ideeën of om een andere kijk te krijgen op wat je bezig houdt. Palliam, netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft geregeld online bijeenkomsten...

Deze duren slechts een half uur en het effect ervan is tastbaarder dan je denkt. Er is een gevarieerd programma, met voor iedereen wel iets interessants.

De komende tijd kan je inloggen bij de volgende events:

* Woensdag 3 juni van 10.00 tot 10.30 uur: trainer/coach Frank Jonker gaat in hoe je kunt vertrouwen op ‘Je eigen wil als krachtbron’. Je hoeft deze alleen nog maar te vinden en te ervaren.

* Maandag 8 juni van 19.00 tot 19.30 uur: Vaticaanwatcher Hendro Munsterman gaat in op de effecten van de pandemie voor de kerk. Is dit het einde van de consumptiekerk en gaan we weer echt geloven?

* Woensdag 10 juni van 10.00 tot 10.30 uur: rouwtherapeut Anne Remijn vertelt over hoe te rouwen in tijden van corona.

Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Je ontvangt daarna een linkje voor de online bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, door deze bijeenkomst zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief omzien naar iedereen die dat op prijs stelt.