Datum: 03-12-2021 - 05:13

   

28
me
'20
Start mantelzorgwaardering 2020 per 1 juni 'Mantelzorgers bedankt!'.
Geschreven door Welzijn Noordwijk / WMO Adviescentrum NWH

Start mantelzorgwaardering 2020 per 1 juni 'Mantelzorgers bedankt!'.

Mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke of iemand met een beperking, zijn mantelzorger. Het kan hier gaan om de zorg voor een partner, ouder, kind, familielid, vriend of kennis. Als blijk van waardering voor haar mantelzorgers geeft de gemeente ieder jaar een bedankje. In 2020 is dit een tegoed op de mantelzorgpas ter waarde van € 125,-. Daarnaast ondersteunen mantelzorgconsulenten het hele jaar mantelzorgers, door persoonlijk contact...

het organiseren van bijeenkomsten en het verstrekken van informatie die van belang is voor mantelzorgers. Heeft u een mantelzorger en woont u in Noordwijk, Noordwijkerhout of De Zilk? Dan kunt u mogelijk voor uw mantelzorger de mantelzorgwaardering 2020 aanvragen. Dit kan vanaf 1 juni. Vul dan samen het aanvraagformulier in.

Het aanvraagformulier kunt u afhalen bij verschillende adressen. In Noordwijk kunt u dat doen bij het Gemeentehuis Noordwijk, Boekhandel van der Meer, Supermarkt Dirk van den Broek, Supermarkt Vomar, Kaasspecialist Peter den Elzen en Echte Bakker de Witt. In Noordwijkerhout kunt u dat doen bij Vink Multimedia in de Havenstraat en Slagerij Klein in de vd Weijdenlaan  en in De Zilk bij Bakker Pompe.

Het volledig ingevulde en ondertekende aanvraagformulier kunt u tot uiterlijk 31 december 2020 inleveren bij het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout of bij Welzijn Noordwijk. Retouradressen vindt u op het formulier. U kunt uw aanvraag ook online indienen via www.mantelzorgpasnoordwijk.nl.

Heeft u nog vragen?
Voor mantelzorgers uit Noordwijk: U kunt terecht bij Welzijn Noordwijk. Ze zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.30 en 15.30 uur via telefoonnummer 071 71 14 334 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor mantelzorgers uit Noordwijkerhout en De Zilk: U kunt terecht bij het Wmo Adviescentrum Noordwijkerhout. Ze zijn telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0252 343 800 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..