Datum: 17-10-2021 - 20:31
28
me
'20
Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk op een 'Nieuw Noordwijk' speelkleed en badlaken.
Geschreven door Pixit Ontwerpstudio

Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk tezamen op een 'Nieuw Noordwijk' speelkleed en badlaken.

Als inwoner van de nieuwe gemeente Noordwijk en rasechte Noordwijkerhoutse probeer ik, Natacha Hulsebosch van Pixit Ontwerpstudio, altijd op een kleurige en speelse manier vorm te geven aan wat er in het heden speelt. Beter jong geleerd! Neem je kinderen op een speelse manier mee door je dorp. Maar ook oud geleerd telt, door alle vier kernen een plek te geven met de trekpleisters die we allemaal koesteren, wil ik een bijdrage leveren aan een mooie kleurige wereld...

Onze wereld begint thuis. In één opslag kun je nu zien dat we verder reiken, groter zijn gegroeid en kunnen nu op nog meer plekken onszelf zijn. Het speelkleed werd voor mij de ideale vorm om alles samen te brengen. Daarnaast ben ik ook altijd praktisch ingesteld en heb ik het grafische werk ook op een speel-badlaken (met 2 maten) gezet.

Neem dus je kinderen op een speelse manier mee door onze, nieuw samengestelde, mooie gemeente met de herkenbare trekpleisters. In het midden tussen de bollenvelden vind je de Witte Kerk, de weg langs de Brink, het zweefvliegveld, De Zilk, de golfbaan Tespelduyn, de Hogeveense molen, Noordwijk-binnen, de Estec, de hotels, de strandtenten, de zee, het strand, de vuurtoren, Janus, de campings, het Comomeer en via het hoofdgebouw van de Bavo weer terug in het Hart van de Bollenstreek.

Hoe leuk en makkelijk is het om een speel-badlaken mee te nemen naar het strand. Dit badlaken-idee ga ik ook nog verder uitwerken want mijn nichtje, die het prototype uitgetest heeft, wil graag een roze en iets met dieren. Er is wel veel voor jongens, maar niet zoveel voor meisjes zegt ze. Dat vind ik een geweldig idee van haar. Ik maak dus ook kleden en badlakens op aanvraag.

Bij veel aanvraag kan de productietijd oplopen tot ongeveer twee weken. Dus wil je het als cadeau weggeven, bestel dan op tijd. Dit product is gloednieuw en daarom heb ik het speelkleed en speel-badlaken, op dit moment in lage aantallen leverbaar in de webshop. www.pixit.nl/webshop/speelkleden.

Product: zacht speelkleed 'Nieuw Noordwijk'.
* Zacht Speelkleed, licht gewicht, oprolbaar, slijtvast, kleurvast, absorberend, antislip laag, wasbaar op 60 graden, overal mee naar toe te nemen.
* Formaat: 150x90 cm.
* Materiaal: Fleece flanel, microfibers (super zacht).
* 100% polyester.
* Verpakking: Opgerold in wegwerpverpakking.
* Verzendkosten in de gemeente (ons postcodegebied) zijn gratis, daarbuiten hanteren wij het standaard verzendtarief.
* Verkoopprijs € 45,- (150x90)

Product: speel-badlaken 'Nieuw Noordwijk'.
* Speel Badlaken in formaat 70x150cm en 150x180cm.
* Makkelijk vouwbaar zacht speelkleed (badlaken), licht gewicht, super absorberend, snel drogend, uv-resistent, wasbaar op 60 graden, overal mee naar toe te nemen.
* Formaten: Medium: 70x150 cm / Large: 150x180 cm.
* Materiaal: Microfiber stof (suède-feel).
* Gewicht: 300 gsm, dikte stof 1 cm.
* Verpakking: Microfiber badlaken in draagtasje.
* Verzendkosten in de gemeente zijn gratis, daarbuiten hanteren wij het standaard verzendtarief.
* Verkoopprijs: € 27,50 (70x150) en € 39,50 (150x180)

Foto's Pixit Ontwerpstudio.