Datum: 09-07-2020 - 10:26
25
me
'20
Inschrijving nog mogelijk voor de RDBB Cup op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.
Geschreven door Golfbaan Tespelduyn

Inschrijving nog mogelijk voor de RDBB Cup voor bedrijven op Golfbaan Tespelduyn.

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn en mediaplatform Zaken voor Zaken organiseren in 2020 al weer voor de 5e keer de Rabobank Duin-& Bollenstreek Business Cup (RDBB Cup), een golfcompetitie speciaal voor bedrijven uit de regio. Deze competitie biedt ondernemers een uitstekende mogelijkheid om op ontspannende wijze nieuwe relaties te leren kennen of het bestaande netwerk te onderhouden....

Sinds enkele weken mag er weer gegolfd worden, uiteraard met de noodzakelijke Corona zorgvuldigheid in acht nemend. Het enthousiasme om de golfbaan op te zoeken is groot en de baan op Tespelduyn ligt er optimaal bij. Iedereen is na de lockdown toe aan ontspanning en dat geldt ook voor ondernemers. Golfen is bij uitstek een activiteit om lekker in de natuur bezig te zijn en om met andere golfers in contact te komen. Voor ondernemers is het netwerken tijdens het golfen een extra toegevoegde waarde.

Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn; “De strijd om de Rabobank DBB Cup is meer dan wedstrijdjes tegen elkaar golfen. Het netwerkelement met regionaal karakter is hierbij essentieel en wij zien dan ook daadwerkelijk zakelijke matches ontstaan. Dat gebeurt in de baan maar uiteraard ook erna op het terras.

Om die reden zijn wij blij dat de horecafaciliteiten per 1 juni weer open zijn. Andere jaren begonnen wij reeds in maart, maar dat was door de Corona-crisis niet mogelijk. Doordat bijna iedereen de buitenlandse vakantie dit jaar overslaat zal er goed doorgespeeld kunnen worden en kunnen er tot medio november toch 10 wedstrijden gespeeld worden door de deelnemende teams”.

De Rabobank DBB Cup is een regionale golfcompetitie waarbij een bedrijf (of combinatie van 2 bedrijven) in teams van 2 golfers deelnemen. De teams maken onderling de speelafspraken en elke speler speelt een eigen kaart. Na afloop van de wedstrijd vult ieder team de beste score per gespeelde hole in om zo aan de teamscore te komen. Als extra competitie-element dient er minimaal 4 keer een resultaat van iedere speler te worden gekozen. Na de poule-wedstrijden wordt op de gezamenlijke finaledag gestreden om het eindklassement.

Reeds voor de 5e keer is Rabobank Bollenstreek de naamgever van deze competitie. Directeur Jan van Egmond is blijvend enthousiast; “als bank geloven wij in het concept om het plezierige te combineren met het zakelijke en zeker als dit regionale samenwerking tussen ondernemers onderling activeert en bevordert. Wij doen uiteraard zelf ook met een team mee; enerzijds om nieuwe kansen voor ons zelf te creëren en anderzijds is dit een mooi moment om bestaande en nieuwe relaties op een andere wijze (beter) te leren kennen.”

Medeorganisator John van der Tol; “Golfbaan Tespelduyn is een oase van rust in het hart van de Bollenstreek. Een ronde van 9-holes golfen op Tespelduyn speel je binnen 2 uur en dat past in ieders drukke agenda. ’s Zomers kan er van 7.00 tot 20.30 uur gestart worden en de ervaring leert dat veel wedstrijden gespeeld worden voor of na een werkdag.

Tijdens de finaledag komen alle bedrijven bijeen en wordt de laatste en beslissende ronde gespeeld. Er wordt afgesloten met een borrel en een feestelijk buffet. Het winnende team wint een flight op de prachtige golfbaan van De Koninklijke Haagsche Golf- & Country Club, volgens meerdere ranglijsten de mooiste golfbaan van Nederland”.

Ook meedoen?
* Inschrijven kan nog tot 5 juni.
* De deelname per team van 2 golfen bedraagt € 225. Hiervoor krijgen de deelnemers een goed georganiseerde competitie over 10 wedstrijden en een geheel verzorgde finaledag inclusief afsluitend buffet voor terug.
* Inschrijven kan op www.golfbaantespelduyn.nl 
* Voor nadere informatie: John van der Tol via 06 246 66 316.

Foto's Maaike Petri.