Datum: 06-07-2020 - 10:17
25
me
'20
Café van der Geest maakt prijswinnaars bekend: 'Wat is de positieve tegenhanger van het woord 'lockdown'? in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Café vd Geest maakt prijswinnaars bekend van: 'Wat is de positieve tegenhanger van het woord lockdown?

Het goede nieuws heeft vast iedereen al vernomen want vanaf maandag 1 juni 12.00 uur mag de horeca en de buitenterrassen onder een aantal voorwaarden weer open. Dat is goed nieuws voor de horeca maar ook voor hun bezoekers die graag weer eens een biertje buiten de (eigen) deur willen drinken. De horecabedrijven bereiden zich voor op de voorwaarden die voor het....

opengaan gaan gelden. Maar ook wordt er online al voorruit gekeken naar 1 juni en is men leuke acties bezig.

Zondagavond 17 mei ging de eerste Challenge van start op de Facebookpagina van Café van der Geest! Pieter van der Geest: "Als ons café straks weer opent dan betekent dit een positieve wending in het huidige corona-tijdperk. We hebben lang nagedacht over een NIEUW en POSITIEF woord ter vervanging van het woord dat we nu allemaal hebben leren kennen als '(intelligente) Lockdown', maar wij zijn er niet uitgekomen.

Dus werd er de hulp ingeroepen van de Facebook-vrienden om een mooi en passend woord te maken of te vinden en dat is volgens Pieter, Yvonne en de twee dochters gelukt. Hierbij worden de 5 winnaars bekend gemaakt van de 'Kom van de Bank' challenge: 'Wie verzint er een POSITIEVE tegenhanger van het woord LOCKDOWN'. Gekozen door onze Vakjury; Yvonne en onze 2 dochters.

2e tot 5e plaats zijn geworden:
- The Big Reset, Lisanne Bergman
- Coming Out, William Kraan
- HomExit, Stef Warmerdam
- Prositiviteit, Peter van den Burg

Maar zoals bij elke wedstrijd kan er maar 1 de beste zijn:
Winnaar Arjan Houwaart met "Open(P)UB".

De 5 winnaars kunnen hun 0,75 cl jubileumbier ophalen als zij een afspraak maken via een PB op Facebook.