Datum: 16-07-2020 - 18:59
24
me
'20
Gratis kussen-actie 'Bouckaert Slaapcomfort' met meer dan 400 stuks voor de zorg een groot succes. in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bouckaert Slaapcomfort

Gratis kussen-actie 'Bouckaert Slaapcomfort' met meer dan 400 stuks voor de zorg een groot succes.

Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort vinden als beddenspecialist, dat iedereen een goede nachtrust verdient. En vooral in deze coronatijd geldt dat volgens Rob en Miriam voor de mensen die in de zorg werken. Daarom was er door hen van 1 t/m 12 mei 'De dag van de zorg' een hele mooie actie georganiseerd, speciaal voor deze hard werkende zorgmedewerkers. Zij mochten een gratis anti-allergisch hoofdkussen t.w.v. € 39,95....

komen ophalen in de winkel van Bouckaert Slaapcomfort. Heel veel zorgmedewerkers maakten heel graag gebruik van deze gulle geste en kwamen de kussen met veel enthousiasme bij Rob en Miriam in de winkel op bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout ophalen. 

Afgelopen vrijdag kwam de laatste zending van kussens binnen en daarmee werd de gratis kussen-actie een groot succes, want meer dan 400 zorgmedewerkers gaven zich op voor zo'n heerlijk hoofdkussen om lekker te slapen.

Zaterdag 23 mei kwamen o.a. de zorgmedewerkers Annet van der Zwet (werkzaam bij Raamwerk Noordwijk) en Els Bins (werkzaam bij het Alrijne Ziekenhuis) hun wel verdiende kussen ophalen en deze werd overhandigd door Miriam Bouckaert. (zie foto's)

Rob en Miriam wilden met deze mooie actie de zorgmedewerkers een hart onder de riem steken. Maar ook de zorgmedewerkers bedankten op hun beurt weer Rob en Miriam voor hun gulle gebaar van een gratis hoofdkussen, die overigens heel lekker ligt.

Foto's BON.