23
me
'20
Opbrengst Anjeractie gaat dit jaar voor 100% naar onze Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d’Arc

Opbrengst Anjeractie gaat dit jaar voor 100% naar onze Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds bestaat dit jaar 80 jaar en wordt gevierd met een speciale jubileumcollecte: de Anjeractie van 22 mei tot en met 30 mei 2020. Alle collecterende verenigingen mogen dit jaar 100% van de opbrengst zelf houden. Mobiele Anjeractie: De leden van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc kunnen vanwege de coronacrisis niet met de collectebus langs de deuren gaan. Voor het eerst in de geschiedenis van de Anjeractie...

vindt de collecte dan ook door middel van de mobiele telefoon plaats. Dat wil zeggen dat de leden via hun mobiel een bericht sturen naar hun persoonlijke contacten met de vraag om te doneren via hun mobiele telefoon aan onze vereniging. Het bericht is gepersonaliseerd zodat de ontvanger ziet van welke vereniging het bericht afkomstig is. Het is even wennen maar eigenlijk veel eenvoudiger en veiliger!

Noordwijkerhout kent een groot, actief amateurkunstveld. Amateurkunst is en blijft de inspirerende en verbindende factor in het ruime culturele aanbod van Noordwijkerhout. De activiteiten van onze vereniging, zoals optredens en concerten worden juist in deze tijd van corona zeer gemist.

De opbrengst van de Anjeractie stelt de vereniging in staat om nieuwe plannen te maken en zich voor te bereiden op hervatting van het bruisende verenigingsleven, zeker met het 100-jarig bestaan volgend jaar. De vereniging verheugt zich daar zeer op! Geen link ontvangen? Ga dan naar onze website www.stjeannedarc.nl en klik op het logo van de Anjeractie. Alvast bedankt voor uw donatie!