Datum: 17-05-2022 - 20:21
23
me
'20
Met de geboorte van kleine Juul nu een vierde generatie Keiebijters.
Geschreven door CV De Keiebijters

Met de geboorte van kleine Juul nu een vierde generatie Keiebijters.

In deze tijden van corona is het fijn om ook eens goed nieuws te kunnen brengen. Op 28 april 2020 is er een baby geboren! Haar naam is Juul Venna van Paassen. Trotse ouders zijn Niek en Jenny van Paassen. Een echte Keiebijters-baby! Prins Nounours en Prinses Curiosa hebben, samen met adjudant Frits Klinkenberg, een bezoek gebracht aan deze prachtige jongedame en haar stralende ouders. Het Keiebijtersbloed stroomt kleine Juul al flink door de aderen...

want zowel Jenny als Niek zijn al sinds jaar en dag lid van de Keietoeters. Jenny speelt 1e trompet (maar is ook ex-dansmarieke) en Niek blaast zijn partijen mee op de baritonsax. De kans is zeer groot dat ook Juul muzikale genen heeft want opa Piet Beelen en oom Sjoerd Beelen (en ook Prins Bombardon in 2015-2016) zijn ook muzikant bij de Keietoeters op trombone en sousafoon.

En ook oma Corina Beelen heeft haar sporen zeker verdient bij de Keiebijters en is inmiddels erelid na jarenlang penningmeester te zijn geweest en was in 2015-2016 samen met haar zoon Sjoerd het Prinsenpaar der Keiebijters.

Overgrootvader Frans Luijten is helaas niet meer onder ons, maar ook hij is jarenlang lid geweest van de Keiebijters. Hij ging als Prins Frans samen met zijn Prinses Nelly (en nu voor het eerst overgrootmoeder) in 1984-1985 de keiebijters voor als Prinsenpaar der Keiebijters.

Natuurlijk zijn alle RIVM- richtlijnen gevolgd tijdens het kraambezoek. En is de kleine Juul vanaf 1,5 meter afstand bewonderd door Prins Nounours en Prinses Curiosa. Namens de Keiebijters en Keietoeters wensen wij het jonge gezin heel veel geluk!!

Foto's PR.