Datum: 28-05-2020 - 06:09
22
me
'20
U kunt nog tot 1 juni thuis 'lekker uit eten' en daarna weer 'lekker uit' bij de Noordwijkerhoutse horeca in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

U kunt nog tot 1 juni thuis 'lekker uit eten' en daarna weer 'lekker uit' bij de Noordwijkerhoutse horeca.

Eindelijk weer goed nieuws voor de restaurants en café's en natuurlijk ook voor hun bezoekers in de huidige coronacrisis. Na een noodgedwongen sluiting sinds 16 maart mogen de horecagelegenheden en de terrassen, volgens de richtlijnen van het RIVM, op maandag 1 juni weer open. Nog even wachten dus, maar tot die tijd kunt u nog steeds gebruik maken bij een aantal restaurants en cafetaria 'om thuis lekker uit eten te gaan'....

De bij Blik Op Noordwijkerhout aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis, zie de linken hieronder. We houden u de komende week op de hoogte over hoe de verschillende restaurants en café's de richtlijnen van het RIVM in hun zaak ten uitvoer gaan brengen. Wellicht dat sommige eetgelegenheden de bezorgdienst (waaronder de Koetiller) nog blijven doen. U bent in ieder geval vanaf 1 juni weer van harte welkom in de restaurants en café's van Noordwijkerhout.


Café-Restaurant De Ruigenhoek:
Wij ieder weekend (vrijdag t/m zondag) geopend voor bezorgen (en eventueel afhaal). U kunt uw bestelling dagelijks tot 19.00 uur doorgeven via het bestelformulier op onze website: www.deruigenhoek.nl of telefonisch bestellen op telefoonnummer: 06-50926494. Wij bezorgen in De Zilk en Noordwijkerhout. Voor eventueel afhaal kunt u telefonisch contact opnemen.


Restaurant Hudson:
Van donderdag t/m zondag kun je met take away genieten van onze heerlijke burgers en menu's. We hebben wel beperkingen op aantal bestellingen per uur en we bezorgen niet aan huis, om onze keuken te ontlasten. Wij staan er weer helemaal klaar voor en hebben er zin in. Dus.... klik op de link en bestel je favoriete gerecht. 


Como & Co en Pop-up restaurant MAMA:
Beide restaurants aan het Oosterduinsemeer bezorgen van DONDERDAG T/M ZONDAG de lekkerste maaltijden bij u thuis in Noordwijkerhout, Noordwijk, De Zilk, Lisse, Hillegom. Klik hier voor alle informatie.


Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout:

Bestellingen kunt u iedere dag doorbellen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Telefoonnummer 0252-372389. We bezorgen de maaltijden tussen 17.30 en 20.00 uur bij u thuis. Liever afhalen? Geen probleem. Hiervoor belt u ook uw bestelling door tussen 11.00 uur en 17.00 uur. U geeft de tijd door wanneer u het af wilt halen, wij zorgen ervoor dat het lekker warm klaar staat om mee te nemen. We zorgen graag voor u en we zorgen graag voor elkaar. Klik hier voor het menu.


Snackbar De Koetiller:
Wij zijn geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur voor afhaal en bezorging. Vrijdagmiddag zullen wij extra geopend zijn van 12.00 tot 14.00 voor afhaal en bezorging. Bestel op tijd zodat u niet te lang in de rij hoeft te staan. Ook voor afhaal vragen wij de bestelling zo veel mogelijk door te geven via www.koetiller.nl of telefonisch op nummer 0252-376522, zodat wij kunnen zorgen dat uw bestelling klaar staat en dat hierdoor er zo min mogelijk mensen in de zaak aanwezig zijn. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen u zo veel mogelijk contactloos te betalen. Klik hier voor het menu.


Brasserie Op Dorp:
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij Brasserie Op Dorp, klik hier.


Landgoed Tespelduyn:
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom in het restaurant van Landgoed Tespelduyn, klik hier.


Grand Café Restaurant To Meat:
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij Restaurant To Meat, klik hier.


All American Bowling-restaurant-minigolf
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij All American Bowling, klik hier.


Café van der Geest:
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij Café van der Geest, klik hier.


Feestcafé Madero:
U bent vanaf maandag 1 juni weer van harte welkom bij Feestcafé Madero, klik hier.

* Vergeet ook onze andere lokale ondernemers niet en koop zeker in deze moeilijke tijden in uw eigen dorp! Zie de advertenties op BON of via onze ADRESSENPAGINA.