Datum: 06-06-2023 - 08:01
22
me
'20
Palliam: Online zingeving is tastbaarder dan je denkt in Noordwijkerhout, Noordwijk, en de Duin- en Bollenstreek.
Geschreven door Palliam
Foto's Redactie BON

Palliam: Online zingeving is tastbaarder dan je denkt.

Zingeving is een belangrijk thema in onze samenleving. Het raakt aan geluk, en daarmee meteen ook aan ongeluk. Maar wat is het eigenlijk? Zingeving gaat over wat zin geeft aan je leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van je drijfveren in het leven. Palliam, netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft in mei elke maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur een online bijeenkomst....

Zo’n P-eye duurt slechts een half uur en het effect ervan is tastbaarder dan je denkt. Er is een gevarieerd programma, met voor iedereen wel iets interessants.

De komende week kan je inloggen bij de volgende events:

Woensdag 27 mei: Vaticaanwatcher Hendro Munsterman gaat in ‘KathoContent’ in op berichten dat er Amerikaanse guerrilla-aanvallen tegen paus Franciscus zouden zijn.

Vrijdag 29 mei: Met ‘Beter wordt het niet’ gaat filosoof/theoloog Gerko Tempelman in hoe de oude Griekse filosofen omgaan met onzekerheden, waardoor je meer innerlijke rust kunt ervaren.

Maandag 1 juni: Frank Kazenbroot vertelt als geestelijk verzorger in een ziekenhuis over zijn recente ervaringen: ‘Eenzaam en Samen Eén’.

Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Je ontvangt daarna een linkje voor de online bijeenkomst. Ook al ben je op afstand, door deze bijeenkomst zal je nabijheid ervaren. Palliam wil met dit initiatief omzien naar iedereen die dat op prijs stelt.