Datum: 08-12-2021 - 10:32

   

21
me
'20
Heropening 'Resto VanHarte' Noordwijkerhout laat nog even op zich wachten.
Geschreven door Resto VanHarte

Heropening 'Resto VanHarte' Noordwijkerhout laat nog even op zich wachten.

Ondanks de positievere berichten van de rijksoverheid, zal Resto VanHarte Noordwijkerhout helaas nog niet opengaan op korte termijn. Gezien onze locatie zijn wij afhankelijk van het moment waarop het Raamwerk het verantwoord vindt om de deuren van de Waterjuffer aan de Zeereep weer te openen. Hier hebben wij natuurlijk alle begrip voor. De verwachting is dat dit niet voor 1 september zal zijn. Dat vinden wij...

natuurlijk jammer, maar gezondheid en veiligheid staan voorop. 

Wat is Resto VanHarte?
Resto VanHarte Noordwijkerhout is een levendig dorpsrestaurant geheel gerund door een flink aantal vrijwilligers. Elke woensdag koken ze een heerlijke maaltijd. Tijdens deze avonden kan iedereen uit de omgeving elkaar ontmoeten en genieten van een betaalbaar en gezond 3-gangen diner voor maar 7 euro.

Hans Hoogeveen, voormalig manager M&O van Raamwerk, is een van die vrijwilligers: “Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil de sociale samenhang in het dorp bevorderen. Bij Resto VanHarte is iedereen welkom.

Onze gasten en vrijwilligers hebben behoefte aan (meer) sociale contacten in het dorp. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen door samen te koken en te eten hopen wij bruggen te slaan tussen culturen, generaties en maatschappelijke posities.”

Foto BON.