Datum: 28-05-2020 - 07:11
20
me
'20
Sportcentrum The Right Move op Bedrijvenpark Gravendam gaat outdoor in Noordwijkerhout. (foto’s)
Geschreven door Healthclub The Right Move

Sportcentrum The Right Move op Bedrijvenpark Gravendam gaat outdoor. (foto’s)

Vanaf woensdag 20 mei opent Sportcentrum The Right Move, op de Walserij Bedrijvenpark Gravendam in Noordwijkerhout, haar nieuwe Outdoor sportterrein (zie de foto's in de fotogalerij). Ons buitensport Protocol is door de gemeente Noordwijk goedgekeurd. Dit Protocol, in verband met het coronavirus, is opgesteld volgens de richtlijnen van het RIVM en het NL actief Protocol....

Ruim 450 m2 is verdeeld in 2 zones:

- Fitness-zone op rubberen tegels voor de kracht/cardio liefhebbers incl. vrije zone voor functional- en personal-training, max. 20 leden per uur

- Groepsles-zone op kunstgras, max. 20 leden per uur

Alle favoriete groepslessen zoals Club Power, Club Yoga, 50+ Fit-Shape, Small Group Training, XCORE, Mix van Flow- Flex- en Yin Yoga, Buikspierkwartier, Kickboksen, (zonder persoonlijk contact) zullen aangeboden worden.

Voor de krachtsporter is er ook een groot aanbod. Er staan nieuwe Racks waarmee van alles mogelijk is! Ook staan er tal van losse apparaten en dumbells. 

Heb je ook zin om buiten te gaan bewegen en sporten? Meld je dan nu aan bij The Right Move en doe mee! Voldoende beweging is zeer goed voor je en versterkt je immuunsysteem. Bel ons of kijk op onze website voor meer informatie.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in en hopen je te verwelkomen op ons nieuwe Outdoor Sportcentrum!

Met sportieve en zonnige groet,
Sportcentrum The Right Move
Bedrijvenpark Gravendam
Walserij 72
Noordwijkerhout