Datum: 25-05-2020 - 18:19
    
18
me
'20
Zondag 5 april 'Virtueel Bierdiner' live via Facebookpagina Café van der Geest in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijkerhout

Café vd Geest met de 1 juni prijsvraag: Maak jij een positieve tegenhanger van het woord 'lockdown'?

Zoals het er nu naar uit ziet mogen vanaf maandag 1 juni de horeca en de buitenterrassen onder een aantal voorwaarden weer open. Dat is goed nieuws voor de horeca maar ook voor hun bezoekers die graag weer eens een biertje buiten de (eigen) deur willen drinken. De horecabedrijven bereiden zich voor op de voorwaarden die voor het opengaan gaan gelden. Maar ook wordt er online al voorruit gekeken naar 1 juni en is men leuke acties bezig....

Zondagavond ging de eerste Challenge van start op de Facebookpagina van Café van der Geest!

Pieter van der Geest: "Als ons café straks weer opent dan betekent dit een positieve wending in het huidige corona-tijdperk. We hebben lang nagedacht over een NIEUW en POSITIEF woord ter vervanging van het woord dat we nu allemaal hebben leren kennen als '(intelligente) Lockdown', maar wij zijn er niet uitgekomen. 

Help jij mee om een mooi en passend woord te maken of te vinden? We belonen de drie beste, leukste, grappigste en creatiefste inzenders met een 0,75 liter speciaalbier van ons 80-jarig jubileum! De vakjury bestaat uit Yvonne en onze twee geweldige dochters. Vul je antwoord in op de Facebookpagina van Café van der Geest in (klik hier) en uiteraard je mag zo vaak deelnemen als je wilt. Deze actie loopt tot en met zondag 24 mei 2020, tot 20.00 uur. Wij zijn benieuwd."