Datum: 17-01-2022 - 11:30
16
me
'20
Palliam Online Spiritualiteit: Christelijke mystiek voor nu, Cirkel van invloed en KathoContent in Noordwijkerhout, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout en Warmond.
Geschreven door Palliam

Palliam Online Spiritualiteit: Christelijke mystiek voor nu, Cirkel van invloed en KathoContent.

Elk mens is spiritueel. Spiritualiteit gaat namelijk over dat wat je beweegt, dat wat zin geeft aan je leven. Het gaat over bewust worden en bewust zijn van je drijfveren in het leven. Palliam, het netwerk in de Duin- en Bollenstreek voor zingeving en levenskunst, heeft in mei elke maandag, woensdag en vrijdag om 10.00 uur een online bijeenkomst. Deze P-eye duurt slechts een half uur en is een ontspannen manier van elkaar ontmoeten....

Het programma is bijzonder gevarieerd. Er zit elke week voor iedereen wel iets interessants bij. Voor de komende week zijn er de volgende events:

* Vrijdag 22 mei: Met ‘Christelijke mystiek voor nu’ geeft psycholoog Vincent Duindam praktische tips om innerlijke rust te ervaren.

* Maandag 25 mei: In ‘Cirkel van invloed’ vertelt trainer/coach Max Ohlenschlager over hoe je meer grip op alles om je heen kunt krijgen.

* Woensdag 27 mei: ‘KathoContent’ Vaticaanwatcher Hendro Munsterman vertelt over de laatste ontwikkelingen in Rome.

Inschrijven kan via de website www.palliam.nl. Je ontvangt daarna een linkje voor de gekozen online bijeenkomst.