Datum: 16-08-2022 - 06:25
15
me
'20
Duinknijnen organiseren online-autopuzzelrit voor iedereen in de Bollenstreek van jong tot oud.
Geschreven door CV De Duinknijnen

Duinknijnen organiseren online-autopuzzelrit voor iedereen in de Bollenstreek van jong tot oud.

Op zaterdag 16 mei organiseert de carnavalsvereniging de Duinknijnen een speciale autopuzzelrit. Tijdens deze puzzelrit vieren wij het 100-jarig bestaan van de Heilig Hartkerk in De Zilk. Maar nu denkt u, is deze rit vanwege de 'coronacrisis' dan niet afgelast? Dat klopt inderdaad….maar ook weer niet. Want wij gaan het dit keer helemaal anders doen. De puzzelrit gaat gewoon door, maar dan alles thuis via internet en dus online....

Jong en oud, iedereen kan meedoen en er zijn weer prachtige prijzen te verdienen. Het meedoen met deze online-autopuzzelrit is kosteloos.

Hoe gaat het dan in zijn werk en wat heb je nodig?

1. Je hebt nodig een computer of laptop met internetverbinding. Een goede stoel en misschien een lekkere borrel of versnapering. Je mag met deze puzzelrit tenslotte wel drinken.

2. Op 16 mei om 16.00 uur verschijnt er op de website van De Duinknijnen een link die verwijst naar de puzzelrit. Hierop is de routebeschrijving te zien en uw antwoordformulier voor de vragen. (i.v.m. de privacy-regels worden na de rit alle e-mailadressen verwijderd)

3. De puzzelrit wordt gereden met 'Google Street View'…..dus gewoon de route rijden zoals wordt aangegeven.

4. De normale Nederlandse verkeersregels zijn van toepassing en alle aanwijzingen staan rechts van de weg. (tenzij anders aangegeven)

5. Alle antwoorden invullen met hoofdletters. (BELANGRIJK !!)

6. Indien u meedoet voor de prijzen dient u op 16 mei voor 20:00 uur het antwoordformulier te hebben ingezonden. Maar u mag er natuurlijk het hele weekend over doen als u niet meedoet voor de prijzen.

7. Om ca 21 uur is de bekendmaking van de prijzen.

8. Om alvast te wennen aan de online puzzelrit hebben wij een test puzzelrit gemaakt. Deze is te vinden via https://www.duinknijnen.nl/online-puzzelrit/. Veel plezier en laat weten wat jullie ervan vinden.